Amopage

FoodSaver Vil ikke Støvsug

- Views 0
Advertisement

FoodSaver Vil ikke Støvsug


Hvis du er ute etter å spare penger på den månedlige dagligvarer regningen, kan en FoodSaver vakuum sealer være verdt å investere i. Matvarer som kjøtt, ost, og til og med brød kan være forseglet lufttett med FoodSaver system for å hindre tidlig svinn. Frossen mat kan bli beseglet i tillegg til å forlenge holdbarheten. Selv de beste produkter vil ha problemer med ytelsen, men noen ganger er disse problemene er enkle feil som du kan rette uten kostbare reparasjoner eller utskifting av utstyr.

Vesker

Foodsaver systemer er avhengige av spesialiserte poser å forsegle mat tett og riktig. Sørg for at du bruker de riktige poser. Mens noen systemer krever rundstykker, andre systemer krever precut poser. Undersøk poser for eventuelle lekkasjer eller hull, fordi de kan føre til at FoodSaver ikke å forsegle pakken. Fyll aldri en FoodSaver bag, fordi dette kan føre til at mat å lekke under forsegling og hindre posen fra å bo forseglet.

feilaktig plassering

Når FoodSaver forsegler en pose lufttett, er maskinen trekker luften ut av posen. Plasser posen i maskinen og på benken riktig. Lå poser flatt på benken med maten inni posen så flat som mulig. Posen må ikke henge over benkeplaten, fordi dette kan påvirke maskinens evne til å trekke luft vekk fra maten.

Ro deg ned

Den FoodSaver har en automatisk funksjon for kjøling som starter når maskinen har nådd en bestemt temperatur, som ikke bare hindrer poser fra smelte men også hindrer maskinen mot overoppheting og muligens feil. Når maskinen er for varm, vil den automatisk kjøle seg ned i 20 minutter før den når en trygg temperatur. I løpet av denne tiden, vil maskinen ikke støvsuge. Kontroller at maskinen ikke er i kjølemodus, og vente 20 minutter før du prøver å bruke FoodSaver igjen.

Feilaktig Machine Bruk

Noen ganger et produkt feil for de enkleste grunner. Kontroller at FoodSaver er koblet til og at uttaket den bruker fungerer som den skal. ser også at posens kanter er foret opp med markeringene inne i FoodSaver. De fleste foodsaver modeller har en sikkerhetsfunksjon som skal hindre dem fra å tette hvis posene ikke er plassert inne i maskinen på riktig måte. Sørg posens kanter er foret opp med markeringene inne i FoodSaver, og se om låsemekanismen på FoodSaver er helt lukket og tett. Dessuten vil ikke maskinen støvsuge sel hvis det er enda litt løftet, så sørg for at maskinen er flat på overflaten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/foodsaver-vil-ikke-stovsug/ "

相关文章!
 • Børsten vil ikke Spin on My Dyson Støvsuger
  - 阅 0

  Dyson støvsugere er solgt på nettet og i mange hjem detaljhandel, kjøpe og apparatet butikker og har en syklon sugesystem i stedet for en tradisjonell støv eller skitt bag. Men som med de fleste tradisjonelle støvsugere, Dyson støvsugere har en børst

 • Min vakuum vil ikke suge opp
  - 阅 0

  Dårlig ytelse fra støvsugeren vanligvis oppstår over tid. De faktorene som fører til tap av suge er oftest lagt merke gradvis til mangel på suge gjør rengjøringen en frustrerende øvelse. finne den skyldige for vakuum tap av suge ved å sjekke noen vik

 • Bilen min dekk vil ikke bli balansert Bilen min dekk vil ikke bli balansert
  - 阅 0

  Alle forventer sine biler "dekk å kjøre sant og rett uten å gi tanke til hvor mye kontroll og vedlikehold dekkene trenger. Når dekkene er montert på bilen, bileiere forventer at de skal gjøre jobben sin uten vedlikehold oppmerksomhet akkurat som alle