Amopage

Foods høy i jern og sink

- Views 0
Advertisement

En diett rik på jern og sink kan redusere risikoen for anemi, nevrologiske lidelser som attention-deficit hyperactivity disorder og aldersrelatert makuladegenerasjon. Menn trenger 8 milligram jern og 11 milligram sink daglig, mens kvinner bør ha 18 milligram jern og 8 milligram sink per dag. Spise en rekke matvarer kan hjelpe deg å få nok. Snakk med legen din dersom du er bekymret for hvor mye jern og sink er i kostholdet ditt.

Foods høy i jern og sink

Se etter forsterkede frokostblandinger

En 1-kopp servering av noen befestet, ready-to-eat frokostblandinger kan inneholde så mye som 16 milligram jern og 4 milligram sink. Det er over 100 prosent av en manns anbefalt daglig inntak av jern og 36 prosent av hans sink kravet. Det ville levere 89 prosent av en kvinnes jern behov og 50 prosent av hennes sink.

Ikke alle frokostblandinger er beriket med samme nivå av jern og sink, og noen inneholder mer natrium og sukker enn det som er sunt. Finn en jern- og sink-forsterkede frokostblanding som har mindre enn 240 milligram natrium og 7 gram sukker per servering sammen med minst 3 gram fiber. Til å absorbere den maksimale mengden av jern, spise frokostblanding sammen med en mat rik på vitamin C, som friske jordbær eller fersk presset appelsinjuice.

Foods høy i jern og sink

Ta med frø og nøtter

Kjøtt, fjærkre og sjømat er noen av de rikeste naturlige kilder til jern og sink, men de er ikke de eneste. Veganere og vegetarianere kan få sine krav med frø og nøtter. Hver kopp ristede gresskarkjerner inneholder nesten 10 milligram jern og 9 milligram sink. Ristet solsikkefrø kjerner har 9 gram jern og 7 gram sink per kopp, og tørre stekte mandler forsynings 5 ​​gram jern og over fire gram sink i en 1-kopp servering.

Som jern, sink fra en plantebasert kilde slik som frø eller nøtter ikke så lett absorberes i form av mineralet som finnes i animalsk-baserte matvarer. For å få mer sink fra frø og nøtter, spise dem som en del av en høy-protein måltid - rør dem inn i gresk yoghurt eller inkludere dem i en tofu steke.

Foods høy i jern og sink

Konsumere store mengder skalldyr

Østers har en høyere naturlig konsentrasjon av sink enn noen annen mat, med nesten 67 milligram i en tre-unse servering. De er også rike på jern: de 3 ounces inneholde ca 8 milligram, trenger alle en mann for en dag og 44 prosent av en kvinnes anbefalte daglige rasjon. Andre skalldyr medlemmer av mollusk familien er også gode måter å øke inntaket av både næringsstoffer. En kopp blåskjell har 6 milligram jern og 2 milligram sink; 3 unser blekksprut inneholder over fire milligram jern og 1 milligram av sink.

Foods høy i jern og sink

Spis mer bønner og belgfrukter

En kopp kokte svarte bønner leverer 66 prosent av en manns daglige jernbehovet og 13 prosent av hans behov for sink. Det samme beløpet gir en kvinne 29 prosent av jern og rundt 18 prosent av sink hun trenger hver dag. Kokte grønne bønner, også kjent som edamame, har 4 milligram jern og over 1 gram sink per kopp. Lima bønner og black-eyed peas er andre valg rik på både jern og sink.

Spis kokte bønner og belgfrukter med vitamin C - en suppe som inneholder tomater, for eksempel - eller en høy-protein mat som kjøtt, fisk eller fjærfe å absorbere den maksimale mengden av både mineraler.

Foods høy i jern og sink

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/foods-hoy-i-jern-og-sink/ "

相关文章!
 • Om mat høy i jern Om mat høy i jern
  - 阅 0

  Matvarer som er høy i jern inkluderer animalske vev og proteiner, slik som fisk, kylling, rødt kjøtt, hvitt kjøtt, egg, grønne grønnsaker, nøtter og frø. Finn jernrike matvarer for å mate blodsystemet med helseinformasjon fra en registrert kostholdse

 • Urter og Planter høy i jern Urter og Planter høy i jern
  - 阅 0

  Noen av de beste kildene til jern er dyre-baserte matvarer, inkludert mange skalldyr, lever, biff og lam. Men du kan møte dine jern behov fra plantebaserte kilder hvis du vet hvilke matvarer å velge. Bønner og grønnsaker høyeste i Iron Tørkede bønner

 • Foods & Drikke høy i jern for småbarn Foods & Drikke høy i jern for småbarn
  - 阅 0

  Med en pjokk voksende uavhengighet og behovet for kontroll, få ham til å spise en rekke matvarer - og får nok jern - kan være en utfordring. Generelt, de fleste væsker ikke er en god kilde til jern, men noen matvarer selv en kresen pjokk kan spise er