Amopage

Foods for induksjon Diet

- Views 0
Advertisement

Foods for induksjon Diet


Mat for induksjonsfasen av Atkins Diet bestå av høye nivåer av protein og fett. Foods høy i karbohydrater - frukt, pasta, brød, frokostblandinger, korn, stivelsesholdige grønnsaker - er begrenset. Under Induksjon fase, er bare 20 netto gram karbohydrater tillatt per dag. Kosten er å lese mat etiketter for å sikre at de ikke overskrider denne grensen. Ifølge WebMD, "The low-carb forbruk fasen er ment å hoppe starte vekttap biokjemisk aktivitet av dietten." Induksjonsfasen av Atkins Diet er ment å vare i minst to uker.

Kjøtt

Mat for induksjonsfasen av Atkins dietten inkluderer et utvalg av kjøtt og proteiner, for eksempel fugl, fisk, skalldyr, biff, skinke og bacon. Kjøtt kan konsumeres liberalt under Atkins plan, og det er ingen krav om å telle kalorier ved inntak av det. Men ta hensyn til kroppens sult signaler og slutte å spise når du føler deg full. Kjøtt som er behandlet ofte inneholder nitrater og tilsatt sukker og bør ikke brukes i henhold til planen.

Ost

Induksjon kosthold inneholder en rekke av full-fett oster som blå, Amerikansk, cheddar, sveitsisk, Gouda, feta, mozzarella, parmesan og geitost. Oster inneholder en liten mengde karbohydrater så Kosten bør sjekke carb innhold av ost før du spiser den. Forbruket av ost er begrenset til 3 til 4 oz. per dag. Vanligvis 1 oz. av ost er lik et stykke ost eller en en-tommers kube. Low-fett og imitasjon oster er ikke tillatt i denne fasen.

egg

Egg er en frokost stift i induksjonsfasen av Atkins Diet. De kan brukes i enhver stil - eggerøre, hardkokt, posjert, over-lett og solrik side opp. Egg kan tilberedes med smør og ost eller spist vanlig.

grønnsaker

Omtrent 12 til 15 netto karbohydrater per dag bør komme fra ikke-stivelsesholdige grønnsaker. Målet for en 1-kopp servering - på størrelse med en baseball - av grønnsaker som brokkoli, selleri, agurk, paprika, salat, løk, blomkål, kål, tomater, sommer squash, squash, aubergine, bønnespirer, oliven og artisjokkhjerter hver dag.

Fett og oljer

Kosten på induksjonsfasen av Atkins dietten kan legge til en rekke av fett og oljer for å hjelpe smaken mat. Disse elementene er smør, majones, vegetabilsk olje, olivenolje, rapsolje, valnøttolje, solsikke, sesam, safflower olje, soyabønner og grapeseed olje. Mens det er ingen karbohydrater i dem, er fett og oljer begrenset til 1 ss.

drikkevarer

Det finnes et utvalg av drikkevarer som kan forbrukes i induksjonsfasen av Atkins Diet. Disse inkluderer vann, buljong, urtete, flavored selters og tung eller lett krem. Velge drikker som ikke har noe tilsatt sukker. Kaffe og te kan inntas, men pass på at hvis du velger den koffeinholdige typen, kan du styre dine krav.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/foods-for-induksjon-diet/ "

相关文章!
 • Atkins Diet Induksjon Regler Atkins Diet Induksjon Regler
  - 阅 2

  Induksjonsfasen er ofte forvekslet med hele Atkins Diet. Dens begrensning av generelt sunn mat og begrense til ekstremt lave og ingen karbohydrat valg, først og fremst kjøtt og egg, fører noen å kritisere kostholdet for å være for ekstrem. Men Dr. At

 • Hvordan Fullfør Phase One: Induksjon av Atkins Diet
  - 阅 0

  The Atkins Diet er en veldig spesiell måte å spise som kan resultere i betydelig vekttap. Dietten kan ta tid å venne seg til, men. Induksjonsfasen av Atkins Diet er laget for å få kroppen vant til det nye kostholdet og å få den klar for vekttap. Bruk

 • Induksjon fase av Low Carb Diet
  - 阅 0

  Et unikt element av lav-carb dietter er den multi-ukers "induksjon" fase ved begynnelsen av dietten. Normalt mye strengere enn dietten selv, er induksjon fasen er utformet for å bringe kroppen i samsvar med din kommende low-carb livsstil. Selv o