Amopage

Flekkfjerning med tannkrem

- Views 5
Advertisement

Hvit tannkrem er nyttig for mer enn bare pusser tennene. Den kan brukes til å rense speil, tørke opp urenheter og behandle bie stikk. Tannkrem er også en svært effektiv flekkfjerner, jobber med tre, glassfiber og mer. I motsetning til dyre renseprodukter, har tannkrem ikke inneholder skadelige kjemikalier og er lett tilgjengelig i de fleste hjem. For rengjøring og flekkbehandlingsformål, hvit tannkrem fungerer bedre enn fargede eller gel varianter. Med bare en tube med tannpasta, er det mulig å behandle en lang rekke vanskelige flekker.

Vann Flekker på Wood

Hvit tannpasta kan brukes til å fjerne flekker fra trevirke, slik som fra kopper satt på tre tabeller. Tørk tre, og deretter gni tannkrem over tre i et tynt lag. Tillat tannkrem til tørk, tørk den av med en våt klut. Bruk en tørr klut til å tørke veden, som nå skal flekke-free.

Marker Flekker på Cloth

Marker flekker på klær kan fjernes med hvit tannkrem. Påfør tannkrem så snart som mulig og gni det inn. Etter to minutter, skyll stoffet ut og sjekke det. Hvis flekken er der fortsatt, bruke mer tannkrem. Det kan ta noen prøver, men markøren flekken skulle komme ut. Etter at flekken er ute, vaske og hvitvaske klær i henhold til produsentens instruksjoner. Tannkrem kan også fjerne blekkflekker, etter samme metode.

Når du finner en markør eller blekk flekk på et klesplagg, behandle det med tannkrem umiddelbart. Ikke vask og tørk flekken før den har blitt behandlet, eller flekken kan sette. Tørking noen flekker, enten det er fra blekk, men da eller noe annet, vil sette flekken permanent, noe som gjør det nesten umulig å komme seg ut.

Flekker på glassfiber

Tannkrem kan også brukes til å fjerne flekker fra glassfiber vasker, badekar og tellere. Fordi tannkrem inneholder små partikler som er ment å rengjøre, lyse og fjerne flekker på tennene, er det ideelt for å fjerne flekker, misfarging og selv tøffe sot på glassfiber.

For å fjerne flekker på glassfiber med tannkrem, først ren og tørk de fargede området. Deretter sette en liten mengde tannkrem på en gammel tannbørste og skrubb på området. Etter et minutt eller to, stopp og skyll området utenfor. Hvis noen av flekken er der fortsatt, på nytt tannkrem og kratt igjen. Vente i noen minutter før du skyller kan bidra til å fjerne mer av flekken. Tannkrem kan også brukes på hele karet eller vask, etterlater den blanke og rene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/flekkfjerning-med-tannkrem/ "

相关文章!
 • Vitenskap Eksperimenter med tannkrem Vitenskap Eksperimenter med tannkrem
  - 阅 1

  Å gjøre tannpuss del av et barns daglige rutine kan være en utfordring, men kommer opp med tannkrem vitenskapelige eksperimenter er en måte å avsløre betydningen av god tannhelse. Gjennom tannkrem eksperimenter, barna lære hvordan tannkrem arbeider f

 • Slik fjerner riper fra en klokke med tannkrem Slik fjerner riper fra en klokke med tannkrem
  - 阅 1

  Klokker har blanke glassoverflater som er utsatt for å utvikle riper med regelmessig bruk. Uansett hvor forsiktig du er, får en ripe på urskiven er bundet til å skje før eller senere. En riper ansiktet ikke bare tar bort fra det generelle utseendet p

 • Fjerne CD Riper med tannkrem Fjerne CD Riper med tannkrem
  - 阅 0

  Forbered CD Forbered CD ved først å skylle den i kaldt vann og fjerning av olje, skitt eller fingeravtrykk. Bruk en myk, myk klut til å tørke bort smuss og olje. La CD våte etter rengjøring. buff Sett en skvett av tannkrem på enten en fuktig bomullsd