Amopage

Fjerne Moles med Hydrogenperoksid

- Views 1
Advertisement

Føflekker er klynger av pigmentert hudceller som kan vises hvor som helst på kroppen eller ansiktet. Den mørke fargen på føflekker kommer fra melanin som er gruppert og ikke jevnt fordelt gjennom cellene. Føflekker er forskjellige fra fødselsmerker i at de ikke sitter flatt på hudoverflaten. Overflaten av føflekker varierer - det kan være glatt eller krøllete, flate eller hevet. Føflekker kan trygt fjernes ved hjelp av hjemme behandlinger, men det anbefales å ha hud undersøkes av en hudlege for å være sikker på at de er ikke kreft.

Fjerning av føflekker

Hydrogenperoksid 3 prosent er et populært produkt som brukes for hjem rettsmidler og hudpleie. Hydrogenperoksid kan bidra til å fjerne hud føflekker ved å få dem til å falle av.

Dypp en bomullsdott eller en Q-tip til hydrogen peroxide og gni det forsiktig på din muldvarp. Begynn med å teste ut en eneste føflekk hvis du har mange at du til slutt ønsker å behandle. Hydrogenperoksid kan forårsake mild brenn på sensitiv hud, og teste en liten flekk på huden hjelper til å bestemme eventuelle bivirkninger. Hvis ingen bivirkninger er lagt merke til etter 24 timer, kan du behandle resten av huden din ved dabbing en bomullsdott i hydrogen peroxide og bruke den til dine føflekker.

Hydrogenperoksid 3 prosent kan fortynnes med like deler vann hvis huden er følsom.

Å gjenta påføringen av hydrogenperoksyd kan være nødvendig for opptil en uke for at en mol til å forsvinne. Bruk alltid hydrogenperoksyd 3 prosent, og ikke en høyere konsentrasjon. Produktet kan kjøpes på apotek.

Forholdsregler og advarsler

Hud føflekker er for det meste noncancerous, men noen kan ha negative endringer som krever en hudlege besøk. En hudlege bør undersøke dine føflekker hvis noen endringer i farge, størrelse eller form er notert. Føflekker som potensielt kan være skadelig kløe, brenne, oser eller har en blodig utflod. Ikke bruk hydrogen peroxide eller andre remedier for å fjerne føflekker hvis noen av disse endringene har skjedd.

Det anbefales at du bruker hydrogen peroxide å rense huden området hvis en hudlege fjerner en muldvarp for deg. Hydrogenperoksyd har antibakterielle egenskaper og kan holde huden klart fra mulige infeksjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fjerne-moles-med-hydrogenperoksid/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Moles med duct tape Slik fjerner Moles med duct tape
  - 阅 0

  Mole er det vanlige navnet for huden lesjon som inneholder nevus celler som kalles en melanoctyic nevus. Fjerning mol er vanlig på grunn av muligheten for hudirritasjon eller unsightliness, kan mol noen ganger være kreft i tillegg. Føflekker kan fjer

 • Slik fjerner Moles Med Hjem Ingredienser Slik fjerner Moles Med Hjem Ingredienser
  - 阅 0

  Føflekker er verftet skadedyr som skaper tunneler og hull. Tunneler og hull er en fare når du går i gården, og den eneste måten å forbedre plenen er å bli kvitt føflekker. Hvis du ikke ønsker å sette gift i hagen din, kan du bruke noen naturlige meto

 • Slik fjerner Moles deg selv med Castor Oil
  - 阅 0

  Føflekker er brun, rød, rosa eller sort flekker, rund eller oval, som vises hvor som helst på huden. Alle har føflekker, fra 10 eller mer. Føflekker er vanligvis godartet, men kan være kreft. Det kan være lurt å fjerne føflekken (e) fordi det kan før