Amopage

Finne en perfekt miks for en blandet familie

- Views 9
Advertisement

Finne en perfekt miks for en blandet familie

Når to familier er samlet, det er mange nye variabler i hver familie som vil føre til ubalanse i den andre familien system.

- Nathan Gehlert, Ph.D., Washington, DC, psykoterapeut

Når Cherie og Steve Miller giftet seg for 10 år siden, visste de at det ville være en utfordring å slå sammen sine eksisterende familier. Cherie hadde tre sønner, i alderen 12, 18 og 20, og Steve hadde fire - seks år gamle tvillinger, en 12-åring og en 14-åring. Ideen om å håndtere en ni-person husholdning virket litt skremmende.

Atlanta-baserte familien måtte sette opp en plan og arbeide gjennom dag-til-dag utfordringer som er unike for blandede familier. Hvordan ville de håndtere emosjonelle justering, boformer, disiplin og selv vaskerom med sju gutter?

“Mens det er alltid mye går galt, velger vi å fokusere på de tingene som går til høyre og kompliment hverandre for hva hver enkelt av oss gjøre det rette,” sier Steve Miller. “På den måten når vi trenger å snakke om ting som skjer feil, har de ikke overvelde oss.”

Å finne en sunn balanse mens du justerer til en ny livsstil er noe alle blandede familier ansikt mens du tar fatt på denne nye reisen. Selv om denne endringen i familiestrukturen krever litt justering, er det mulig å regne ut voksesmerter ved å legge grunnlaget med en familie plan og bygnings obligasjoner hvert.

Legging stiftelsen

For å bevare stefar enhet, først og fremst må par planlegge, sa en stepparent og familieterapeut Christina Roach, som også er president på Suksess for trinn, en går til stefar ressurs.

“Fra informere sine egne barn i hans eller hennes intensjon om å gifte seg til aspekter av dagliglivet i den nye familieenheten, kan spenningene mellom stefar medlemmer lindres av en godt gjennomtenkt plan som det gir mye nødvendig struktur”, sier Roach.

The Millers' første prioritet var å finne et sted for syv sønner til å sove. Dette innebar å bygge vegger for å lage flere rom slik at hvert barn hadde privatliv, sier Steve Miller.

Husarbeid også var en faktor i Miller husholdningen. Hvert barn var ansvarlig for å vaske sine egne klær og holde rommene rene. Steve Miller og hans kone lærte raskt at de måtte senke sine standarder.

“Hvis vi prøvde å gjøre alt riktig, slik vi alle tenker hver familie skulle, ville vi ha hatt nervøse sammenbrudd,” sa han. “Vi kunne ikke lage en levende, holde huset helt rent, og holder alle rynkene ut av sine klær. Så, vi valgte våre kamper.”

Hvis en sønn ønsket å bruke klær med rynker, det var hans valg. Hvis teppet hadde en flekk som ikke ville komme ut, Millers sette et innkast teppe over det. “Vi fikk ikke gå gale og belastningsskader relasjoner prøver å holde huset i perfekt orden”, sa Miller.

I likhet med Millers, mange blandede familier opplever at de må la gå fra tidkrevende husarbeid å arbeide på de følelsesmessige problemer som oppstår.

“Det er viktig å huske at for de fleste barn, dannelsen av en stefar indikerer døden av den første familien”, sa Roach. “Det bli gift med en forelder til en annen voksen streker også barnas håp om at deres biologiske foreldre vil få tilbake sammen, slik at barn med en følelse av tap. Derfor mange er forvirret om sin nye rolle i blandet familie.”

Par kan lette overgangen ved å etablere og diskutere de tre R'ene -rules, roller og ansvar - med hele familien.

“Roller og ansvar i step ikke utvikle seg langs naturlige bane som de gjør i den biologiske familien,” sier Roach. “Gitt dette, er det viktig for hver stefar medlem rolle og tilhørende ansvar for å bli forstått.”

Cherie og Steve Miller bestemte tidlig at de ville hver disiplin bare sine egne barn. “Siden mine sønner var allerede voksne, ville det ha vært svært ubehagelig å ha ham gå inn i deres liv som en disiplin,” sier Cherie Miller. “Det har fungert bra for vår familie.”

Hedre kjente tradisjoner og skape nye kan også hjelpe et barn å tilpasse seg sin rolle i en stefar. The Millers etablert nye tradisjoner som en blandet familie, inkludert en årlig familie ferie uke i Panama City Beach, Florida.

“Vi tilbrakte uke nyter ulike aktiviteter avhengig av hva hver gutt ønsket å gjøre,” sa Cherie Miller. “Dette bidro til å gi hver av våre gutter et sted og en plass til å bli kjent med hverandre.”

Opprettholde et kvalitets Ekteskap Mens blander en familie

Mens blande en familie tilbyr mange belønninger, er én ulempe som nylig remarried par ofte fokusere mer energi på sine barns justering mens utilsiktet mangler sin ektefelle behov. Ifølge Dr. John Duffy, en Chicago-baserte klinisk psykolog, dette er usunt for både barn og foreldre.

“Barn er trøstet av en sterk, kjærlig forhold mellom paret i hjemmet, og det modeller varm, kjærlig forhold for dem,” Duffy sa. “Tenderer til forholdet gjør et par elastiske til tøffere tider i oppdra barn.”

Opprettholde “par styrke” hjelper foreldre å møte behovene til hvert familiemedlem, sa Christina Roach, familieterapeut og grunnlegger av suksess for trinn, en går til stefar ressurs.

Roach sa at for å opprettholde en kvalitet ekteskap i en blandet familie, må par sette dato netter eller private måltider mens barna er opptatt hjemme. “I disse tider, partnerne må være fokusert på forholdet deres og på de aspektene av hverandre som først brakte paret sammen.”

Tenningen intimitet vil også bidra til å styrke et par obligasjons, sa Roach. “Mye mer enn fysisk interaksjon, spenner intimitet på tvers av flere områder av et par forhold og bidrar til å skape følelsesmessige og psykologiske nærhet mellom partnere.”

Selv planlegge tid til å få kontakt med hverandre kan være en utfordring med jobb, barn og livs ansvar, er det et viktig element som vil positivt påvirke hele familien.

“Partners kan bli så opptatt at de enkleste ting som å snakke til hverandre blir borte,” sa Roach. “Vi er alle lærer og utvikler seg hver dag, og slike samtaler mellom partnere vil hjelpe hvert opphold engasjert med den andre.”

bygge~~POS=TRUNC Obligasjoner

Så snart et par sier "jeg gjør," misforståelse er at blandet familie har en "instant" bond. I virkeligheten, disse relasjonene trenger tid til å utvikle.

“Stefamilier er ofte oppleves som en 'instant familien' heller enn en biologisk eller første familie, som går gjennom de tradisjonelle bevegelser å montere og bygge familieenheten,” sier Roach. “Gitt dette, trenger oppmerksomhet for å bli plassert på å utvikle disse relasjonene, og deretter opprettholde dem.”

Nathan Gehlert, en psykoterapeut i Washington, DC, anbefaler familier har flere samtaler om bekymringer før endringen faktisk skjer.

“Ofte uvitende, familier strever for en følelse av balanse i familiesystemet,” sier Gehlert. “Når to familier er samlet, det er mange nye variabler i hver familie som vil føre til ubalanse i den andre familien system.”

Ubalansen kan stamme fra et barns behov for å henge på en bestemt måltid eller ferie tradisjon. Det er viktig for foreldre å legge merke til forskjellene som de oppstår og diskutere dem åpenlyst med hele familien, sa Gehlert.

“Foreldre stiler er ett område der foreldrene må gjøre sitt beste for å være på samme side og presentere en samlet holdning til sine barn,” sier Gehlert. “Så, lytte til barnas reaksjoner, uttrykker empati for sine følelser, og prøver å validere deres perspektiv. Selv om de ikke kan bli enige eller liker endringen, vil de i det minste setter pris på medfølelse.”

Relasjoner i en blandet familie tar tid, spesielt når det er motstand mot den nye familiesituasjonen.

“Konflikt og uenighet kan forventes når to husholdninger kommer sammen: Hver og en har sin egen unike historie,” sier Roach. “Selv om dette har potensial til å forårsake uventede såre følelser, det gir også en flott mulighet for en ny historie for å bli etablert.”

Roach foreslår å etablere en-til-en aktiviteter mellom stefar medlemmer til å minske den overveldende natur “alle sammen” aktiviteter.

“Et mentalitet av 'mindre er mer' vil bidra til å lette overgangen til stefar life”, sa Roach. “Gradvis over tid 'alle sammen' aktiviteter vil komme mer naturlig og kan utvides med større aksept fra stebarn.”

Oppnå aksept for hverandre avhenger av stefar vilje til kompromiss og ære andre synspunkter. Roach anbefaler at hvert familiemedlem prioritere hva som er viktigst og minst viktig og diskutere kompromisser basert på listen. Listen er laget for å åpne kommunikasjon og oppmuntre til samarbeid når beslutninger som påvirker hele familien, for eksempel ferie destinasjoner, portforbud ganger, bruk av søsken personlige eiendeler og behov for privatliv.

“Det gjør at for hvert familiemedlem til å ha innflytelse på den nye familiedynamikken,” sier Roach. “Dette kommuniserer budskapet om at alle i stefar er viktig.”

Les Neste:

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/finne-en-perfekt-miks-for-en-blandet-familie/ "

相关文章!
 • Hvordan leve i en blandet familie av tenåringer Hvordan leve i en blandet familie av tenåringer
  - 阅 0

  Å leve i en blandet familie tar tid og omstilling for alle involverte. Tenåringer, spesielt, kan finne det vanskelig å takle en ny familie oppsett. De har ikke valgt å ha en ny stepparent og kan ha til å takle følelser av sjalusi og sinne. Noen gange

 • Den kristne måten å håndtere en blandet familie Den kristne måten å håndtere en blandet familie
  - 阅 0

  Omtrent en tredjedel av amerikanske ekteskap i dag føre til en blandet familie. Dessverre har de fleste av dem ikke ser noe lignende Brady Bunch. To av tre blandede ekteskap ender i skilsmisse. Men ekteskapet ikke å ende på den måten. Du kan tegne på

 • Fordeler med en blandet familie Fordeler med en blandet familie
  - 阅 0

  Å leve i en blandet familie - en der en eller begge foreldre har barn fra tidligere forhold - har mange fordeler for familiemedlemmer, inkludert leksjoner i mangfold, tilpasningsevne, selvstendighet og relasjonsbygging i tillegg til en større støttef