Amopage

Finansielle Krav til å starte en ny bedrift

- Views 0
Advertisement

Finansielle Krav til å starte en ny bedrift


Hvor mye penger som trengs for å starte enhver bedrift vil variere. Banksystemet og låneinstitusjoner spiller en viktig rolle i å skaffe nødvendig kapital for å starte en ny bedrift. De vanligvis plassere visse økonomiske krav og andre krav til nye entreprenører før de begynner å forsyne dem med penger for sine første driftskostnader. Starter enhver virksomhet vil innebære å ta på seg en betydelig mengde av finansiell risiko, og sannsynligvis en betydelig gjeld.

Collateral

En av de første kravene for mange lån er etablering av sivile. Dette er en ressurs av verdi at en person kan ha, hvor banken eller utlån institusjon kan ta dersom skyldneren ikke er i stand til å tilbakebetale et lån. Vanligvis vil noe sånt som et hus bli satt opp som sikkerhet. Verdien av eiendelen ikke vil tilsvare kostnaden for lånet, men vil tillate at utlåner til å hente inn en del av sine midler.

Forretningsplan

En bank eller et utlån Foreningen vil bare låne ut til noen som de føler har en realistisk plan for å snu en fortjeneste og betale tilbake sine lån. Lån er slutt investeringer som bankene gjør i håp om å få inn større midler til seg selv. En forretningsplan er egnet for å få finansiering fra en utlåner vil omfatte nøyaktige beregninger av kostnader og fortjeneste, samt måter å evaluere den pågående suksess for en ny bedrift. Planlegging er en virksomhet must.

Credit History

Banker og andre långivere vil bruke en rekke faktorer for å vurdere den økonomiske egnethet for en virksomhet lån. En av de viktigste faktorene er historien du har å betale tilbake gjelden i tide. Å ha en god kreditt historie vil gjøre det mye enklere prosess for å få finansiering du trenger for din virksomhet. Det vil fortsatt være vanskeligere å få et lån med dårlig kreditt, men det er mulig.

utlåns~~POS=TRUNC Alternatives

Det er mange alternativer til banker og långivere som gründere kan dra nytte av å finansiere sine nye bedrifter, med færre vilkår og krav for å gå gjennom. Noen entreprenører samle inn penger fra venner og familiemedlemmer som tror på sine planer og krever mindre formelle bevis for deres økonomiske fitness. I tillegg kan enkelte heldige gründere kunne få penger fra venture-kapitalister som er på utkikk etter de nyeste nye ideer i bedriften.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/finansielle-krav-til-a-starte-en-ny-bedrift/ "

相关文章!
 • De GAAP Krav til Leie Leieavtaler De GAAP Krav til Leie Leieavtaler
  - 阅 0

  Regnskapsskikk (GAAP) fastsetter krav til regnskap for utleie leieavtaler. Et selskap pådrar seg en leie leieforpliktelser når det leier plass og inngår en leieavtale. Et selskap kan også gjøre kapital forbedringer til en eiendom, mens på leieavtalen

 • Hvordan finne den finansielle helsen til en bedrift Hvordan finne den finansielle helsen til en bedrift
  - 阅 0

  Når du tenker på å investere i et selskap, hjelper det å vite den finansielle helsen til en bedrift. De data som trengs er fritt tilgjengelig på Internett, og beregningene er enkle divisjon og multiplikasjon formler. Med disse beregningene vil du vær

 • Brannslukker Krav til bedrifter Brannslukker Krav til bedrifter
  - 阅 0

  En av de viktigste oppgaver en arbeidsgiver kan ha er sikkerheten til de ansatte på arbeidsplassen. For å sikre at arbeidsgiver oppfyller, Occupational Safety and Health Administration (OSHA) håndhever sikkerhetskrav. Det er spesifikke krav til brann