Amopage

Filippinsk Bryllup gave ideer

- Views 7
Advertisement

Gaver gitt av bryllupsgjestene til paret er tradisjonelt elementer de nygifte trenger i sitt hjem, eller at de har registrert for som ønsker eller trenger. Men filippinsk bryllup hedre tradisjonen med gjeste tilstedeværelse under seremonien i stedet for gaver i resepsjonen.

Filippinsk Bryllup gave ideer

tradisjoner

Innenfor kulturelt ladede filippinske bryllup, tradisjonelle gaver inkluderer penger eller smykker gitt av velstående gjester, og tilpassede stater som en potte, kalt en arinola, sies å bringe lykke til et nytt par. Kanskje en moderne vri på dette ville være bad elementer eller toalettsaker. Gaver returneres i favør når gjesten ble senere gift. For eksempel, hvis en gjest brakt frukt, vil gjesten motta frukten i retur i bryllupet deres. Filippinske bryllup tradisjonelt har en dollar dans eller penger dans, der pengene er låst til bruden eller brudgommen av gjester som betaler for å danse med dem.

Filippinsk Bryllup gave ideer

Overtro Om Gaver

En tett fulgt overtro bekrefter at det er uflaks å gi kniver eller spisse gjenstander til bruden og brudgommen, med tanke på at det vil bryte ekteskapet. Iført perler gitt som en gave er ikke standard for filippinske bruder fordi perler er tenkt å betegne tårene bruden skal gråte i løpet av ekteskapet. Men en gave av et arvestykke rosenkrans er vanlig bukett pryd. Breaking et glass eller tallerken under resepsjonen er vanlig fordi det sies at det bringer lykke til paret, så glass kan være en passende gave. Paret eller deres familier kan også presentere egg og frukt til søstrene i klosteret Saint Clara, skytshelgen for godt vær. "Claro" betyr unclouded eller klar i spansk og det hvite i eggene er tenkt å bringe klar himmel og vær.

Filippinsk Bryllup gave ideer

Ceremony Toll

Filippinsk bryllup, kalt kasals, er vanligvis en full katolsk messe og sist omtrent en time. I løpet av denne tiden, er det flere sponsorer innenfor bryllupsfesten som deltar ved å tilby gaver til paret. Coin sponser nåværende enhet mynter kalles Arras som symboliserer velstand av det nye paret og deres bidrag til ekteskapet. Veil sponsorer presentere den hvite sløret som er plassert over par for å symbolisere deres forening som en under nærvær av Herren. Cord Sponsorer plassere en knyttede ledning over hodene og symboliserer foreningen av to bli ett. Stearinlys Sponsorer nåværende og tenne lys som fører dem til Kristi lys som et nytt par.

Filippinsk Bryllup gave ideer

Kontrast til amerikanske Bryllup

I motsetning til amerikanske bryllup, filippinsk bryllup er mye lenger siden en bryllups massen er standard. Det er også en større mottakelse, noen ganger nesten 500 eller 600 personer, i stedet for den amerikanske 200-ish gjester, full av etniske retter, kjøtt og mange kaker i stedet for én. Mye som eneste kvinnelige gjest fanger buketten, er den eneste gjesten som følger i en nylig gift filippinsk par fotspor under resepsjonen sies å være gift neste.

moderne Gaver

Moderne Filipino bryllup gaver følge den vanlige penger og smykker, men ta en mer personlig notat som arvestykke eller eiendom smykker gått gjennom familien, eller betydelige mengder penger for å begynne et nytt liv sammen.

Filippinsk Bryllup gave ideer

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/filippinsk-bryllup-gave-ideer/ "

相关文章!
 • Hva er passende Amish Bryllup gaver? Hva er passende Amish Bryllup gaver?
  - 阅 0

  Amish bryllup er gledelige anledninger, som alle andre bryllup, men tilpasset anser ekstravagante gaver å være upassende. Bryllup gaver til en Amish par bør være praktisk og nyttig, mens fortsatt noe som paret kan nyte i sitt nye hjem. En Amish paret

 • Hva er de beste bryllup gave ideer? Hva er de beste bryllup gave ideer?
  - 阅 0

  Kjøpe de beste bryllup gaver for nygifte tar litt hensyn. Enhver tenkt gave du gi et par vil bli verdsatt. Det er noen gaver mer sannsynlig å bli godt mottatt enn andre, derimot. Å vite et par smak og betaler oppmerksomhet til deres ønsker og behov k

 • Tradisjonelle thailandske Bryllup gaver Tradisjonelle thailandske Bryllup gaver
  - 阅 0

  En tradisjonell Thai bryllup er en kompleks seremoni som inneholder mange ritualer som kan vare i flere timer. Hvis du er forlovede eller deler av forloveden familie, du er forventet å gi bruden og hennes familie visse bryllup gaver før bryllupet. Hv