Amopage

Fidelity Krav til California Huseiere Association

- Views 0
Advertisement

Fidelity Krav til California Huseiere Association


California loven gir en lovfestet ordning for styring av visse California-baserte huseiere foreninger. Dette settet med lover er kollektivt kjent som Davis-Sterling loven. Denne handling, i del, etablerer insentiver for assosiasjoner for å tilveiebringe nøyaktighet binding forsikring for medlemmene av foreningen brettet og de ansatte i krets.

Gyldighet

Davis-Sterling handling gjelder foreninger som er opprettet for å administrere en felles interesse utvikling. Felles interesse utviklingen inkluderer samfunnet leilighetsprosjekter, condominium prosjekter, planlagte utbygginger og lager kooperativer. Dermed huseiere foreninger dannet for å håndtere felles interesser en planlagt utbygging må følge Davis-Sterling og relevante fidelity bestemmelser.

Fidelity Avsetninger

En troskap obligasjon gir forsikring til huseiere foreninger. Denne forsikringen tilsier at dersom foreningen opplever et tap gjennom uærlige handlinger enten styremedlem, leder eller ansatt i foreningen, så tapet er dekket av obligasjonen.

Davis-Sterling handling, spesielt California Civil Code § 1365,7, ledd A, strekker frihet-fra-ansvar beskyttelse til frivillige huseiere foreninger, forutsatt at både ansvar og troskap-type forsikring er på plass. Begge typer dekning skal gis i mengden av $ 500 000 dersom utbyggingen består av 100 eller færre eiendommer eid av forskjellige eiere (også referert til som interesser). Hvis det er mer enn 100 separate interesser i foreningen, da mengden av forsikringsdekningen må være $ 1.000.000. Disse beskyttelsene hindre de frivillige fra å bringe et sivilt søksmål, selv om mengden av skaden er i overkant av forsikringsdekningen. Med andre ord vil en person forsøker å inngi et sivilt søksmål mot en bolig forening frivillig i et forsøk på å gjenopprette skader i overkant av forsikringsdekningen har sitt krav avvist av domstolene.

Forvirring Med generell ansvarsforsikring

Det samme bestemmelse i loven som oppfordrer foreninger for å sikre fidelity dekning oppfordrer også assosiasjoner til å kjøpe ansvarsforsikring. En vanlig feil gjort av foreninger er å anta at denne ansvarsforsikringen gir også fidelity dekning. Ofte er denne antakelsen feil, og dekningen må kjøpes separat.

Tilleggs ansvarsforsikring Protection

Seksjon 1365,0 av retningslinjene beskytter eierne av foreningen fra å bli saksøkt for skader som personskade som oppstår i fellesområdene på foreningen som et nabolag park. For å motta denne beskyttelsen, må foreningen ha ansvar dekning på minst $ 2,000,000 om det er 100 eller færre atskilte interesser representert ved foreningen og $ 3,000,000 dersom utviklingen har mer enn 100 forskjellige interesser.

Koste

Fidelity bond dekning kan kjøpes fra California fidelity bond forsikring byråer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fidelity-krav-til-california-huseiere-association/ "

相关文章!
 • Krav til California Leilighet bad dusj Krav til California Leilighet bad dusj
  - 阅 0

  Bad VVS kan være en relativt kompleks oppgave, spesielt for huseiere uten profesjonell rørlegger erfaring. Hver stat har sine egne byggeforskrifter og krav til dusj og andre VVS installasjon. Mange byer har også sine egne spesielle krav. Innbyggere i

 • Residency Krav til California Colleges Residency Krav til California Colleges
  - 阅 0

  Møtende college kan være svært dyrt, spesielt hvis du velger en privat skole. Men hvis du er en California bosatt satt til å delta på en offentlig skole, er du kvalifisert til å betale en in-state tuition rate, som er lavere enn undervisning sats for

 • Signage Krav til California overvåkingskameraer Signage Krav til California overvåkingskameraer
  - 阅 0

  California har en Privacy Act etter § 631 i straffeloven som definerer hvorvidt skilting er nødvendig for videoovervåkning, men disse kodene er kontinuerlig redefinert av utfallet av rettssaker om personvern. . Ifølge Katz v USA (1967), er det to pri