Amopage

Feste Bills til Quickbooks 2013

- Views 0
Advertisement

Quickbooks er en praktisk måte å spore dine regninger, men et digitalt bokføring system krever fortsatt å opprettholde en fysisk registrering av regninger for skatteføringsformål. Bruke Quickbooks Doc sentrum og vedlagte dokumenter funksjonen, kan du skanne kvitteringer og fest hver kvittering til et beslektet regning i Quickbooks programvare slik at du enkelt kan spore betaling for utgifter og gi en kopi av de fysiske kvitteringer for din regnskapsfører eller til kontrollere dine utgifter.

Om vedlagte dokumenter

Vedlagte dokumenter funksjonen kan du koble mange typer dokumenter til bestemte typer transaksjoner. Regninger gi større innsikt i spesifikke transaksjoner, og kan hjelpe med regnskap når det gjelder tid til å forberede din skatt. Du kan se alle dine vedlegg i Doc Center. Quickbooks støtter feste alle filtyper til Doc Center, selv om Quickbooks ikke innebygd støtte vise dokumentet. Quickbooks heller ikke sette en grense for hvor mange dokumenter som du kan legge til.

Støttede Lister og transaksjoner

Listeelementer inkludert transaksjoner, bankkonto registre og annen informasjon om din bedrift støtte festing av dokumenter. De mest vanlige regninger kommer fra leverandører gjennom kjøp og salgsordrer, men du kan også legge regninger fra kunder og ansatte. Når du mottar en regning, kan du enten legge den til bestemt person eller selskap, en konto, kjøp eller salgsordre. Salgsrepresentanter, kundemeldinger, trenger metoder for betaling og fraktmetoder ikke støtte regningen vedlegg.

Feste dokumenter til transaksjoner

For enkelhets skyld kan du legge dokumenter på to måter med Quickbooks: du kan legge til flere regninger til Doc Senter eller legge regninger uavhengig av tilgang til transaksjonen eller liste. Du kan skanne eller bruke en digital kopi av regningen for å legge den til Doc Center. Tilgang til sentrum ved å klikke på "Selskapet" -menyen, velg "Dokumenter" og velg "Doc Center." For å legge til et dokument til en bestemt transaksjon uten å bruke Doc senteret velger bindersikonet på listen eller transaksjon.

deling av dokumenter

Når du oppretter en revisor er Copy, kan du dele dokumenter med regnskapsfører i en fil spesialdesignet for din regnskapsfører. Filen arbeider med programvare som er tilgjengelig fra Quickbooks for regnskapsførere. Enten ved hjelp av Online revisor eller Quickbooks for revisor, kan du sende filen til din regnskapsfører for vurdering uten å måtte rote gjennom gamle dokumenter for å finne bestemte regninger og kvitteringer. Å gjøre en vanlig backup av din Quickbooks fil kan også bidra til å hindre deg fra å miste regninger og kvitteringer.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Quickbooks 2013. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/feste-bills-til-quickbooks-2013/ "

相关文章!
 • Hvordan jeg Etablere Kunde priser i Quickbooks 2013? Hvordan jeg Etablere Kunde priser i Quickbooks 2013?
  - 阅 0

  Quickbooks 2013 gjør det mulig å tilpasse priser for individuelle kunder ved å opprette spesielle prisnivåer. Et prisnivå kan være høyere eller lavere enn ditt standard priser. For eksempel kan du lage et prisnivå som gir en ideell organisasjon en 10

 • Hvordan kan jeg Fest Hjul til en Shed? Hvordan kan jeg Fest Hjul til en Shed?
  - 阅 0

  Skur brukes til lagring og fungerer godt som ekstra plass. Når garasjer er ikke stor nok til å lagre alt, boder er en økonomisk og effektiv løsning. De fleste røyter er bygget i bakgårder eller på slutten av innkjørsler. De er vanligvis laget av tre

 • Slik importerer en IIF-fil til Quickbooks
  - 阅 0

  IIF står for Intuit Interchange Format. Disse tekstfiler brukes til å importere og eksportere økonomiske data fra Quickbooks. IIF-formatet er utviklet primært for kompatibilitet med andre applikasjoner, og slik det kan være tungt tilpasses. Hvis du i