Amopage

Faux Stone fargeteknikker

- Views 0
Advertisement

Faux Stone fargeteknikker


Fargeteknikker kan brukes på overflater for å gi dem en naturlig stein utseende. Det er flere forskjellige måter å produsere denne steinen-lignende effekt, og mange forskjellige typer marmor og granitt kan med hell etterlignet. Farging er vanligvis brukt til betongflater, men hvis du allerede har en faux-stein overflaten, kan du bruke de samme prosedyrene siden produsert stein er behandlet akkurat som betong i fargings og rengjøringsmetoder.

Rengjøring og Klar Surface

Først, ren og tørr overflate. Fjern eventuelle eksisterende strøk med maling ved hjelp av malingsfjernere og sliping teknikker. De fleste betonggulv er også forseglet, og disse selene bør fjernes, så vel med lignende strippere. Sug opp støv og rusk, og la betongen helt tørr. Hvis overflaten er bygd over bakken som absorberer fuktighet, kan tørke være et problem, og du bør velge en fargemetode som forlater betong porøs slik at fuktighet kan fortsatt filtrere ut.

Overflaten bør også være meget glatt før påføring. En steinkvern kan brukes til å sand ned eventuelle drypp, rygger eller pigger som har utviklet seg i overflaten av betongen eller falske stein. Hvis du har planer om å bruke en epoxy dekker, kan du også ønsker å bruke en sparkelmasse for å jevne ut eventuelle grove områder eller lavere patcher.

Epoxy, syrer og Maling

Det er flere forskjellige måter å lage en stein-lignende utseende ved bruk av produsert stein eller betong materialer. For betong, hjelper det hvis et stempel eller matte ble brukt når betongen ble først kurert for å gi den en flis eller mønstret utseende. Produsert stein er vanligvis satt på denne måten, og bør være lettere å farge. Det første valget er en epoxy belegg. Ikke en sann flekk, epoxy vil helt belegge overflaten, fjerne den fra visningen. Epoxy sjiktet blir deretter kombinert med forskjellige farger eller males over for å gi den en stein fargestoffer. Det kan være lurt å bruke dette alternativet enn eldre overflater eller innendørs overflater der bare betong er ikke egnet.

Sann syreetsing benytter spesielle syrer som siver inn i overflaten og permanent forandrer sin farge ved å legge til nye partikler og kjemisk endring av steinpartikler som allerede er til stede. Velg en konkret syre flekken og muligens en samling av konkrete fargestoffer, basert på hvordan du vil at overflaten skal se ut. Disse stoffene kan bli funnet på lokale Oppussing eller gulv butikker. Hvis du foretrekker en mindre kostnadskrevende alternativ, prøv å bruke en kombinasjon av lys maling over en forseglet betongoverflate og fjær linolje, noe som kan gi en marmor utseende avhengig av skyggelegging brukes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/faux-stone-fargeteknikker/ "

相关文章!
 • DIY Installasjon av Faux Stone på Drywall DIY Installasjon av Faux Stone på Drywall
  - 阅 0

  Installere faux stein på gips kan forbedre ethvert rom og er ikke ekstremt vanskelig. Faux stein er laget av høy tetthet polyuretan som er støpt ut av faktiske steiner. Installere faux stein kan være ferdig i løpet av en helg, avhengig av størrelsen

 • Making Faux Stone Outlet Covers Making Faux Stone Outlet Covers
  - 阅 0

  Med den økende populariteten av steinplater, har enkelte leverandører av tilpassede bytte plater og utløp dekker utvidet sine produktlinjer å inkludere ekte og faux stein. Men ekte stein er kostbar, og det kan være vanskelig å finne den effekten du l

 • Hvordan lage en Faux Stone Mold
  - 阅 0

  Faux steiner kan brukes i landskapet for gangveier, terrasser og trim områder, som vender over sement murvegger, og i mange andre programmer. Opprette faux steiner krever at du bygger en mold du kan bruke flere ganger, slik at du kan lage akkurat den