Amopage

Faste indeksert annuitet Ytelse

- Views 0
Advertisement

Faste indeksert annuitet Ytelse


Indekserte livrenter, også ofte kalt faste indeksert årsavgiftene eller egenkapital indeksert livrenter, er en unik type avgang investering kjøretøy. Ved å knytte livrente kontoens ytelse til en felles børsindeks, som Dow Jones Industrial Average eller S & P 500, men faktisk ikke investere noen av eierens penger inn i aksjemarkedet, kan livrente selskapet tilby kundene muligheten til å delta i de fleste av markedets gevinster samtidig beskytte pengene sine fra noen nedgang. Konseptet har fått mer populært på slutten av 2000-tallet og begynnelsen av 2010-tallet som landets økonomi blir mer volatile, og utallige investorer har tatt nytte av indekserte annuitet garantier.

Det grunnleggende konseptet

Mens hver indeksert annuitet selskapets produkter er utformet annerledes, de alle følger samme generiske begrepet knytte kundens konto ytelse til en børsindeks. På dagen livrente kontrakten er faktisk utstedt og kontoen er åpnet, bemerker forsikring carrier verdien av dens valgte indeksen. Basert på informasjon om den enkelte annuitet kontrakt, er interessen kreditert når indeksen verdien øker, men saldoen reduseres ikke dersom indeksen verdien synker.

Årlig Point-to-Point

Den vanligste indekserte rente- ytelsen beregning er "punkt-til-punkt» -metoden. En innledende indeks er tatt opp på dagen livrente er åpnet og igjen på kontrakten årlige jubileum. Hvis indeksverdien er høyere på årsdagen enn det var på den forrige avtaletidspunktet er renter lagt til livrente balanse. Hvis indeksverdien er lavere på årsdagen dato, forblir livrente balanse samme. Uansett hva som skjer i løpet av året, og hvor høyt eller lavt indeksverdiattributtene områder, bare verdien på kontrakten jubileum er relevant for ytelsesberegninger.

gjennomsnitt

Den andre vanlige ytelse kreditering metode for indekserte livrenter er en gjennomsnittsteknikken. Avhengig av den spesifikke livrente kontrakt, er indeksen verdi notasjoner gjort på slutten av hver måned eller kvartal, da i gjennomsnitt for å finne den riktige renten på kreditt til kontoen. Hvis den gjennomsnittlige indeksen renten er positiv, er livrente verdi øker; hvis den gjennomsnittlige indeksavkastningen er et negativt tall, forblir livrente verdi uendret.

High Water Mark

Noen indeksert livrente produkter beregne ytelses avkastning basert på en "high water mark". I disse retningslinjene, notates transportøren indeksverdien på den siste dagen i hver måned eller kvartal gjennom hele kontraktsåret, sammen så dem enkeltvis til indeksverdi på forrige jubileum. Måneden eller kvartalet med størst interesse gevinst, høyvannsmerket, blir brukt for ytelse kreditering beregninger.

deltakelse Rate

Mange indeksert annuitet kontrakter inneholder deltakelse fra 50 til 100 prosent. Deltakelsen er prosentandelen av den faktiske indeksverdien positive resultatene som er kreditert til kontoen. For eksempel, hvis en indeksert annuitet kontrakt hadde en 80 prosent deltakelse, og S & P 500 verdi økte med 10 prosent, bare en 8 prosent gevinst ville bli registrert i livrente konto, og noen faktiske overskudd forblir med livrente leverandøren.

Caps

I tillegg til deltakelse, indekserte livrenter har ofte et tak på de samlede inntektene som kan krediteres på en gang. Hver indeksert annuitet bærer designer sine produkter på en annen måte, men vanlige caps varierer 8-15 prosent. Tilstedeværelsen av et tak på inntjeningen blir bare aktuelt dersom den valgte indeksen utfører svært godt i løpet av et enkelt år. I slike scenarier, etter beregning av interesse prosent opptjent og factoring i deltakelsen, er resultatet kreditert til livrente konto hvis det er under hetten grense. Dersom den beregnede resultatet er høyere enn lokket, er bare hetten prosent tilsatt til livrente verdi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/faste-indeksert-annuitet-ytelse/ "

相关文章!
 • Hva Kommisjonen er betalt på en fast indeksert annuitet?
  - 阅 0

  En fast indeksert annuitet er et komplekst forsikringsprodukt som fungerer som en pensjonisttilværelse besparelser plan. Disse planene betale renter basert bare på oppadgående bevegelse av en børsindeks. Eventuelle gevinster i aksjemarkedet er kredit

 • Fast indeksert annuitet Definition
  - 阅 0

  Et fast-indeksen annuitet eller en egenkapital-indeks livrente er en fast livrente kontrakt knyttet til en børsindeks for eksempel S & P 500-indeksen. Fast-indeksen livrenter gi avkastning over tradisjonelle livrenter, men avkastningen er mindre enn

 • Hvor mye koster en kommisjonær Få betalt for en fast indeksert annuitet?
  - 阅 0

  Fast indeksert livrente er forsikringsavtaler som betaler renter basert på oppadgående bevegelse av en underliggende børsindeks. Kontrakten er vanligvis solgt av et oppdrag livsforsikring agent. På grunn av dette, kan du være opptatt av om de rådene