Amopage

Farlige Loppe & Tick behandlinger

- Views 1
Advertisement

Det er viktig for hunden og katten eiere å være sikker på å holde sine kjæledyr fri for vanlige smittebærende parasitter som lopper og flått. Det er mange reseptbelagte behandlinger og over-the-counter produkter som er effektive i å fjerne lopper og flått fra dyr. Men studier har vist at noen av disse produktene ha farlige bivirkninger, og har forårsaket bivirkninger hos hunder og katter som er skadelig for dyrenes helse og sikkerhet. En rekke loppe og krysser behandling for kjæledyr har blitt funnet å forårsake uønskede reaksjoner hos mennesker også.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Halsbånd

Loppe krage for kjæledyr er ett alternativ for hundeeiere som gjør en innsats for å holde sin hund eller katt uten vanlige parasitter. Halsbånd behandlet med en rekke plantevernmidler er plassert rundt dyrets hals og er slitt i lengre perioder (vanligvis flere uker) som en beskyttende tiltak mot lopper og flått. Ifølge SixWise.com, den kjemiske brukes skaper en giftig sky rundt dyrets hode, forårsaker pet - og kjæledyr eieren når du er i nær nok nærhet - for å inhalere giftige gasser for levetiden av kragen potens. Dyr har også vært kjent for å lide hudirritasjoner og tap av hår i nakken på grunn av loppe krage bruk.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Bio-Spot

Den over-the-counter loppe og krysser behandling Bio-Spot kan være ganske farlig for hunder og katter. Inneholder en dødelig kjemisk kalt permetrin, fungerer Bio-Spot på samme måte som nervegass av lammende parasitter 'nervesystemet og til slutt drepe den. Selv om skaperne av Bio-Spot kaller det en "aktuell" loppe og krysser behandling, Environmental Protection Agency (EPA) rapporterer at permetrin i Bio-Spot er faktisk absorberes av dyrets hud og ofte fører til bivirkninger hos hunder og katter, slik som alvorlige hudirritasjoner, kramper og plutselig død. Bio-Spot også utgjør en fare for mennesker, som permetrin reagerer på samme måte som det menneskelige nervesystemet. På grunn av dette, er hundeeiere som behandler sine dyr med Bio-Spot rådet av EPA for å grundig vaske hendene umiddelbart etter bruk.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Fordel

Advantage er et annet populært kjent loppe og tick drapsmann brukt på husdyr. Kjemikaliene som brukes i Advantage for hunder kan føre til ekstreme og noen ganger fatale reaksjoner for mindre rase hunder og katter. EPA rapporterer at i 2008 hundrevis av dyr som ble behandlet med Advantage led hudirritasjoner og utslett. Omtrent 600 hunder og katter som ble behandlet med eller utsettes for Fordels døde. Advantage for hunder er dødelig for katter, og noen katter som har kommet i kontakt med hunder som hadde blitt behandlet med fordel ha blitt skjebnesvangert syke.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Frontline

Frontline loppe og tick medisiner for hunder og katter er et meget effektivt middel mot skadedyr som ofte veterinærens valg for parasitten fjerning og forebygging. Men det er alvorlige og potensielt dødelige farer for hundene av mindre eller "leketøy" raser som tekopp chihuahuaer eller schnauzere. De kjemiske plantevernmidler i Frontline loppe og tick medisiner har blitt bevist av EPA forskere for å forårsake uønskede reaksjoner, og noen ganger død, hos hunder som er under 20 pounds. Hunder som når en voksen vekt på 10 til 20 pounds krever en mye lavere dose av Front enn er generelt anbefalt for gjennomsnittet til større størrelse hunder. Reaksjoner på Frontline oppleves av miniatyrhunder, som ble gitt dose for en middels stor hund er oppkast, diaré, utslett og beslag.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Hartz

Hartz loppe og krysser behandling produkter inneholder mange organofosfat insektmidler som er giftig for nervesystemet av hunder, katter og mennesker. De dødelige organofosfat insektmidler som finnes i Hartz loppe og flått produkter har blitt vitenskapelig bevist av EPA kan gi skadevirkninger ikke bare i dyr, men hos mennesker også, spesielt barn. Selv når de er riktig administrert, kan kjemikaliene utstrålte fra dyret komme inn tepper, møbeltrekk og klær, noe som gjør barn i husholdningen kontinuerlig utsatt for giftige gasser som kan forårsake skader på hjernen, nervesystemet og hormonene. Langvarig eksponering for organofosfat insektmidler har blitt bevist av EPA forskere til å forårsake kreft hos forsøksdyr.

Farlige Loppe & Tick behandlinger

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/farlige-loppe-tick-behandlinger/ "

相关文章!
 • Loppe & Tick Killers for Yard Loppe & Tick Killers for Yard
  - 阅 0

  Lopper og flått ikke bare er en plage for ditt kjæledyr, men kan også føre til helseproblemer. Behandle kjæledyret ditt er bare første skritt. Du trenger også å behandle lopper og flått i hagen din, og en sprayboks er et effektivt behandlingsalternat

 • Cat Helse og medisin problemer Cat Helse og medisin problemer
  - 阅 0

  Pet katter er utsatt for en rekke sykdommer og medisinske problemer, inkludert fedme, øremidd og oppkast. Lær hvordan å identifisere symptomer og behandle vanlig katt helseproblemer med tips fra en veterinær i denne gratis katt helse video-serien. op

 • Hvordan Spray til kvitt Yard lopper Hvordan Spray til kvitt Yard lopper
  - 阅 0

  Lopper er parasitter som lever av blod av dyr og mennesker. De lever utendørs, men vandrer raskt og kan invadere hjemmet hvis ikke utryddet. Kontrollere spredningen av lopper er avgjørende for å beskytte helsen til mennesker og dyr. Det finnes måter