Amopage

Farene ved Lightere

- Views 1
Advertisement

Farene ved Lightere


Lightere er ikke bare for røykere. De har en rekke bruksområder rundt huset, inkludert belysning ovner, sparebluss og lys samt andre verktøyet bruker. En lettere kan virke ufarlig, men det kan være farlig. Den inneholder en trykksatt brennbar gass som potensielt kan eksplodere, og det kan føre til en brann i hendene på et lite barn som feil det for et leketøy.

eksplosjoner

Snope.com vist en kjent historie om to menn som ble drept med en lighter som ble sagt å ha eksplodert med makt av tre stokker av dynamitt. Lightere er altfor liten til å produsere så mye kraft, men de kan ikke desto mindre eksplodere hvis den plasseres i nærheten av en åpen flamme eller underkastes en annen varmekilde. Eksplosjonen kan sende skår av plast flygende og potensielt starte en brann som trykk butan tenner. Utilsiktet forlate en lighter for nær en ovn eller peis kan alvorlig skade noen som ikke vet det er der.

Lekkasje

Gass vanligvis ikke lekker fra en lighter under normal bruk, og med en billig en. Dersom lighteren er gjenfyllbar, imidlertid kan ventilen holde seg åpen etter fjerning av gjenfyllingspatronen. Hvis noen i nærheten som skjer å være røyking, kan det lekker gass potensielt antennes og brenne den som holder lettere. Sjansene for at dette skjer er liten, men en beslektet type ulykke er mer vanlig. Utløpsåpningen kan være mot helt lukket når røyker bruker fyrtøyet for å tenne en sigarett. Resultatet er en ekstra stor flamme som kan svi håret eller brenne huden.

barn

Ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission, barn under 5 årsak mer enn 5000 boliger branner i året leker med lightere. De mest tilgjengelige lightere er de som bare har blitt brukt til å tenne en ovn eller stearinlys og venstre uforsiktig på bordet eller gulvet. Barn ofte feil lightere for leker, spesielt hvis de har blitt oppfordret til å gjøre det av voksne som lyser dem for deres underholdning. Mange lightere er barnesikre, og mens de er mer plagsom for lys, de er de beste til å holde rundt husene med små barn.

Novelty Lightere

Nyhet lightere utgjør en særlig fare for barn fordi de ser enda mer ut som leketøy enn vanlige lightere, og de mangler ofte barnesikret sikringstiltak. Lexington, Kentucky, Brannsjefen Robert Hendricks advarer mot pervasiveness av nyheten lightere og fraråder å bruke dem hvis du har små barn. De kan ligne mobiltelefoner, lekedyr og andre fargerike gjenstander som barn er spesielt tiltrukket. Delstaten Maine har forbudt salg av nyheten lightere, og mange andre stater og kommuner har fulgt etter. Det amerikanske senatet begynte vurderer en føderal forbud i 2008.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/farene-ved-lightere/ "

相关文章!
 • Farene ved Asbest Siding
  - 阅 0

  Asbest er et farlig materiale gang brukt i byggingen av boliger, spesielt på interiøret. Men det ble også brukt på utsiden av hus i form av asbesthelvetesild og asbest ytterkledning, som også er farlig. Disse materialene kan føre til spesifikke helse

 • Hva er farene ved Medifast?
  - 阅 0

  The Medifast Diet, opprinnelig opprettet i 1981 som en lege-administrert vekttap plan, men nå åpen for alle, er et system som sørger for rask vekttap basert på en nøye administrert sett måltid alternativer. For mange har det vist gode resultater, med

 • Hva er farene ved Bensin Storage? Hva er farene ved Bensin Storage?
  - 阅 3

  De fleste av oss kjenner noen som lagrer en boks eller to av bensin i sin garasje for bruk i en gressklipper eller andre bensindrevet motor rundt huset. Hva de fleste av oss sannsynligvis ikke vet er farene knyttet til lagring flammables i og rundt v