Amopage

Familie Retreat Ideas

- Views 3
Advertisement

Familie Retreat Ideas


For mange familier med hektiske timeplaner og ulike aktiviteter, kan det være vanskelig å bruke tid som en familie. For å få familien sammen som en gruppe, planlegge en familie retrett. Med utpekte tid borte fra resten av verden, vil du ha en sjanse til å koble og bånd for å holde deg nær.

La Electronics Behind

Under hverdagen, er det altfor lett å bli distrahert av Facebook, e-post og SMS. Når du er på en retrett, spør alle dine familiemedlemmer til å forlate sine mobiltelefoner, musikkspillere og datamaskiner bak. Ved å gjøre det, vil du være i stand til å være sammen uten å være bundet til resten av verden. For å unngå fristelsen til å rase tilbake til dine gadgets på slutten av dagen, ikke engang ta dem med deg; har en av foreldrene holder en mobiltelefon for nødhjelp.

aktivitet Focus

For å gi din retrett fokus og ta presset ut av kommunikasjon, planlegge en aktivitet du kan alle gjøre sammen: gå camping, fiske, fotturer, eller lære en ny sport som snowboard. Velg noe der alle er nybegynner eller har lik mulighet, slik at ingen føler seg forlatt. Alternativt kan en retrett være en god måte å introdusere en yngre familiemedlem til noe resten av familien nyter å bringe dem inn i tradisjonen.

Lag Tradisjoner

Tradisjoner er en måte å holde familien din tilkoblet og for å markere spesielle anledninger. På en familie retrett, starte en tradisjon som du kan observere på ulike tider hvert år. Du kan alle skrive små notater si hva du setter pris på hverandre, be sammen hvis du er åndelig, eller fokusere på å gjøre noe sammen, som bakervarer en spesiell dessert. Din tradisjon bør være noe alle kan gjøre sammen komfortabelt. I fremtiden kan du gjenta tradisjon og husker fristed hvor den startet.

Endring av natur

Det kan være vanskelig å få din familie sentrert på en familie retrett, spesielt når de er omgitt av kjente innstillinger og distraksjoner. For å gjøre retrett en sjanse til å virkelig være sammen, velge en annen plassering. Lei en hytte i skogen, gå camping på et favorittsted, eller bare dra til et hotell i en by i nærheten. Velg et sted som ikke har mange ting som vil holde familien din fra å kommunisere: TV, for eksempel, kan være en måte å sone ut, men ikke fremme snakke og aktive sysler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/familie-retreat-ideas/ "

相关文章!
 • Christian Camps for Problem Boys i Texas Christian Camps for Problem Boys i Texas
  - 阅 0

  Livet for gutter kan være vanskelig noen ganger. Som de vokser til menn, de arbeider med kroppens forandringer; ønsker å passe inn i; følelser av som ønsker å være uavhengig av sine foreldre; og fristelser alkohol, tobakk, narkotika og jenter. Alle d

 • Kirkens Retreats: morsomme ting å gjøre Kirkens Retreats: morsomme ting å gjøre
  - 阅 0

  Koordinert av kirkene for å styrke båndene mellom medlemmene og dyrker sin tro, kirke retreater gir også et uttak med avslapping og moro for de som deltar. I tillegg til høyttalerne, kollokvier, og bønne aktiviteter som ofte er en del av disse hendel

 • Kirken Retreat Aktiviteter Kirken Retreat Aktiviteter
  - 阅 0

  Mange kirker bruker retreater for ulike grupper. For eksempel kan kirken administrative styret planlegger en retrett å bestemme budsjettet for kommende år og bli enige om ulike prosjekter og programmer som må være på kalenderen. De unge, kvinner og m