Amopage

Familie bilde Ideer for Fall

- Views 2
Advertisement

Feire underverkene i høst ved å fange minner med familien ut i naturen som bladene begynner å forandre seg og vise en regnbue av rust gull, tans, amber og røde fargetoner. Ansette en fotograf til å ta bilder av deg med din kjære, eller få noen til å ta flere digitale bilder og redigere bildene senere. Ta bilder på en skarp høst dag som er sol eller lett overskyet.

Familie bilde Ideer for Fall

Pumpkin Patch og mais labyrinter

Bruk høsten festivaler, gresskar patcher og mais labyrinter som bakgrunner for noen av høstens bilder. Spør fotografen å ta bilder av deg og din familie å plukke gresskar i en tradisjonell gresskar patch setting. Få fotografen til å følge deg og din familie gjennom et stort corn maze eller skiller seg ut foran corn maze. Noen fall avlinger har tradisjonelle hest og vogn vogn som gir flere muligheter for bilder.

Familie bilde Ideer for Fall

Gathering Leaves

Samle blader med familien i løpet av høsten er en grunnleggende, men klassisk høst bilde. Finn et sted med masse blader og spørre fotografen å ta bilder av deg og din familie sammenkomst går sammen. Du kan også få gode bilder av din kone og barn bare sitte sammen i et hav av blader.

Familie bilde Ideer for Fall

Holde hender med Brede landskapsbilder

Ta et større bilde av høsten landskapet med deg og en av dine barn som holder hender og vandre sammen. Spør fotografen å få et klart bilde av de tre, blader og annen natur i tillegg til deg og din lille. Dette bildet fanger essensen av høsten ved å merke de store endringene som skjer stedene rundt deg som du går med barnet ditt.

Familie bilde Ideer for Fall

Står eller sitter ved et tre

Sørg for å få rikelig med bilder av deg og barna dine sitter eller står ved et tre. Du kan også sitte på trestubber eller sitte ned ved foten av treet. Noen trær er faktisk delt i to, slik at du kan plassere barnet i sentrum og stå bak ham så lenge midt mellom de to splittede trær ikke er for høy. Ta bilder med alle dine familiemedlemmer sammen, og få andre bilder av deg med en eller to av barna dine bare.

Familie bilde Ideer for Fall

Mor og datter Shots

Ta bilder med deg og din datter bare midt i en rustikk faller landskapet. Prøv forskjellige vinkler og spørre fotografen å få et klart bilde av deg og trærne eller tursti i nærheten. Få bilder av deg å holde din datter nært og andre bilder av deg å gå av trær som du holder henne i hånden.

Familie bilde Ideer for Fall

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/familie-bilde-ideer-for-fall/ "

相关文章!
 • Familie bilde Outfit Ideer Familie bilde Outfit Ideer
  - 阅 0

  Du vil ha hele familien å se sitt beste for familieportrett, men når det gjelder tid til å velge familie bilde antrekk, du er revet. Hvis du går med en matchende utseende, risikerer du å se rart ut, men hvis alle bærer det de ønsker, mister du den sa

 • Hvordan lage en Bakgrunn fra en familie bilde
  - 阅 0

  Det er mange måter du kan feire med familien på en daglig basis utenom å sette et bilde i en ramme. Fremskritt i bildebehandlingsprogram og grafikk tillate den gjennomsnittlige PC-bruker til å bevare verdifulle minner i byte. Du kan nyte familieminne

 • Familie bilde Posing Ideas Familie bilde Posing Ideas
  - 阅 0

  Familiebilde utgjør er en måte å vise enhet mellom foreldre, barn og søsken. En stor pose ikke bare skape et attraktivt bilde - det forteller en historie. Når du planlegger et portrett shoot, eksperimentere med ulike positurer som vil bidra til å fan