Amopage

Fakta om Horse Slaughter i USA

- Views 0
Advertisement

Fakta om Horse Slaughter i USA


Horse kjøtt regnes som en delikatesse og forbrukes av land som Italia, Frankrike, Belgia og Japan. Amerikanske hester slaktes og kjøttet deres er sendt til Europa og Asia. I 2007, de to statene som huset amerikanske slakterier - Illinois og Texas - gjorde det ulovlig å slakte hester og plantene var lukket.

Lovgivning

Føderal lovgivning på heste slakting ikke har blitt vedtatt av Kongressen, og amerikanske hester blir transportert til Canada og Mexico, der slakting praksis er mer brutal. Fraværet av føderal lovgivning skaper en situasjon der stater med ingen lover mot praksisen kan åpne nye planter lovlig. HR 503, forebygging av Equine Cruelty loven ble innført 15. januar 2009. Lovforslaget vil forby hest slakting og deres transport til slike formål helt. Per mai 2011 er regningen blir vurdert av 111th Congress.

Hestetransport

Før 2010 ble hester og drektige hopper sendt til slakterier transportert i dobbeldekker tilhengere beregnet for svin og storfe. Hester var involvert i en rekke umenneskelige ulykker, med hester som blir alvorlig skadet, trampet og drept. På den 29 juli 2010 US House Samferdsel og infrastruktur komiteen bestått HR 305, hesten Transportation Safety Act, som i betydelig forbedret hest transport i USA, som forbyr hester fra å bli transportert i bil med to eller flere nivåer stablet oppå hverandre .

Slaughter Argumenter

Pro-slakting grupper oppgir at de fleste hester sendes til slakting er syke, gamle, syke eller døende. Imidlertid er kjøtt fra syke og underernærte hester ikke egnet til konsum. Forskning utført ved Institutt for Animal Sciences i 2001 med tittelen "karakterisering av hester på auksjoner og i Slaughter verk" oppdaget litt mer enn 70 prosent av hester slaktet var i god, fett å obese tilstand. Talsmenn for hest slakting hevder at praksisen gjennomføres humant og at hesten er igjen ubevisste som et resultat av å bli raskt skutt i hodet av en uttrekkbar bolt før har sin hals slit. The Doris Day Animal League sier, "Callous behandling på slakteriet ofte resulterer i langvarig lidelse. Panikk hester er ofte prodded og slått av bilen og inn i kill sjakten. Feil bruk av fantastisk utstyr, designet for å gjengi dyret bevisstløs med en rask skudd til hodet, betyr det at hester noen ganger tåle gjentatte slag, og være bevisst på sin egen slakting, inkludert hals kutte. "

Wild Horses og Race

Siden 2004, en Congressional rytter strippet vill hest og burro beskyttelse og nå Bureau of Land Management (BLM) selger hester ervervet i løpet roundups som er 10 år eller eldre, eller ikke vedtatt etter tre forsøk på auksjon. Tom Pogacnik, direktør for BLM Wild Horse og Burro Program viste at omtrent 90 prosent av ville hester gå til slakting. John Hettinger, leder av Grayson Jockey Club Foundation, medlem av styret i Den fullblods Retirement Foundation og NY Racing Association Tillitsmannen sier at 7000 til 9000 fullblods veddeløpshester blir slaktet hvert år.

equine Ledelse

Amerikanske hest velferdsproblemer kan løses ved hjelp av humane løsninger for å håndtere hest problemer og sikre deres omsorg etter at du gi avkall på eierskap. Beregninger gjort av National Agricultural Statistics Service viser at 1 prosent av hesten befolkningen ble slaktet i 2001. Overskuddet av hester som eiere ikke lenger kan ta vare på dem, eller er uønsket kan bli absorbert av equine redder, adopsjonsbyråer, terapitjenester, pensjon gårder og andre hesteorganisasjoner. Ifølge Habitat for Horses, "The overløp kan håndteres. Ansvarlig avl og forvaltning av hester, kombinert med innsatsen til rednings- og adopsjon etater, er å gi svaret på dette spørsmålet."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fakta-om-horse-slaughter-i-usa/ "

相关文章!
 • Fakta om Horse Chestnut Trees Fakta om Horse Chestnut Trees
  - 阅 0

  Hesten kastanjetre er en stor blomstrende tre i Buckeye familien. Om våren blomstrer det klynger av små hvite blomster med gule og røde baser. Fra midtsommer å falle, kastanjer vokse i spiny grønne pods. Heste kastanjetrær har også en særegen bark mø

 • Fakta om Horse Foals Fakta om Horse Foals
  - 阅 0

  For hester, er foalhood den første fasen av livet. Den varer frem til fylte 6 måneder eller så, når føllet er avvent fra sin mor. På dette punktet, blir han en weanling. Horse føll faktum: En mannlig føllet er en fole, mens en kvinnelig føll er et ho

 • Overbevisende tale emner på hester Overbevisende tale emner på hester
  - 阅 1

  En overbevisende tale er en tale som arbeider for å overbevise noen til å tro det samme du gjør, og selv å ta affære i saken, i noen tilfeller. Kontroversielle temaer tendens til å gjøre de beste bevisende taler, fordi de gir deg mange muligheter til