Amopage

Fakta om Cricket Insect

- Views 4
Advertisement

På høsten når været begynner å kjøle, et kor av cricket sanger fyller natteluften. Dette er sanger av mannlige sirisser prøver å tiltrekke seg en kvinne. Det fine med en cricket sang ikke er synlig for alle, men i noen kulturer synger sirisser blir holdt som kjæledyr.

Fakta om Cricket Insect

Typer Crickets

Det er tre typer av sirisser som vanligvis finnes i USA Felt sirisser er sort eller mørk brun og tiltak fra 1/2 tommers til litt over en tomme lang. Hus sirisser ser ut som felt sirisser men er gulbrun og bare ca 3/4 tommers lang; de har tre mørke striper på hodet og den øvre delen av thorax. Cave sirisser, også kalt kamel sirisser, er vingeløse og har lengre antenner og bakbena. Kamelen cricket ryggen er buet, noe som gir det en hump-støttet utseende.

Fakta om Cricket Insect

kvitter

En mannlig cricket kvitrer ved skraping vingene mot hverandre. På den ene vinge han har en rekke rygger som kalles en fil, og på den andre han har en skarp rygg som kalles en skraper. Tonen i kvitring bestemmes av vingekonstruksjonen og avstanden mellom kantene på filen. Hyppigheten av chirps er relatert til temperaturen. Hvis du telle antall kvitring i 15 sekunder og tilsett 37, får du den omtrentlige temperaturen i grader Fahrenheit.

Fakta om Cricket Insect

Viktigheten av Songs

Alle sirisser har ører plassert under svingen i sine forbena. Ørene tillate sirisser å høre kvitring, og ved å endre retning han står overfor en cricket kan også fortelle hvilken retning en kvitre kommer fra.

Mann sirisser kommunisere gjennom sine sanger. Kvinnelige sirisser velge en kompis i henhold til tone og kraft av hans sang. Høyt, jevn kvitring hørt om natten er hannens parring sang. Når en kvinne er i nærheten han produserer en mykere, raskere kvitre, Crickets har også en kvitre å definere sitt territorium og en alarm kvitre å advare andre faresignaler.

Fakta om Cricket Insect

Habitat og Damage

Crickets lever i kjølige, fuktige, mørke steder som huler, kjellere, under steiner og i avløp. De gjemmer seg i sprekker og hulrom i løpet av dagen og kommer ut om natten for å mate. Utendørs sirisser lever av hageplanter, og er normalt bare en plage, men de skade planter når befolkningen er høy. Innendørs sirisser skade tekstiler og tepper.

Fakta om Cricket Insect

Livssyklus

Voksne kvinnelige sirisser er lett å kjenne igjen. De har en lang, rett struktur som strekker seg fra enden av kroppen, som kalles en ovipositor. Den ovipositor brukes for å avsette egg. De har også to små vedheng nær ovipositor, kalt cerci. Disse brukes under parring.

Kvinnelige sirisser innskudd eggene sine i fuktig sand eller jord i høst, og de klekkes i 15 til 25 dager. Når nyklekte insekter ligne voksne, bortsett fra i størrelse, de kalles nymfer. Cricket nymfer er vingeløse, og utvikle seg til voksne i ca 12 uker. Voksen sirisser dø i vinter.

Fakta om Cricket Insect

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fakta-om-cricket-insect/ "

相关文章!
 • 20 utrolige fakta om cricket-VM 20 utrolige fakta om cricket-VM
  - 阅 0

  Mer enn en milliard fans over hele verden følger cricket, svir i statistikk, detaljer og fantastiske prestasjoner. Her er 20 utrolige fakta om cricket-VM. De fleste VM-vinner Australia gir ut sin Et spill for cricket-VM. De har vunnet fire ganger i d

 • Interessante fakta om en Cricket Interessante fakta om en Cricket
  - 阅 0

  Crickets er vanligvis brun eller svart, og er relatert til gresshopper og katydids. De fleste cricket arter kommunisere med kvitrende lyder som ofte er forbundet med stille eller kveldstid. Crickets er nattaktive og primært ufarlig for mennesker. Cri

 • Snowy Tre Cricket Fakta
  - 阅 0

  Snødekte treet cricket er et insekt hører hjemme i Nord-Amerika. De er spesielt godt kjent for sangen de produserer. De er altetende insekter. Voksen snødekte treet sirisser lever av bladlus og sommerfugllarver, mens nymfene, som når modenhet ved mid