Amopage

Fakta om Color Påvirker Memory

- Views 0
Advertisement

Fakta om Color Påvirker Memory


Farger påvirker våre minner hver dag og gjennom hele livet, og brukes både bevisst og ubevisst av lærere og til og med markedsføring selskaper. Vitenskapelig testing har funnet at visse farger er mer stimulerende, som forbedrer hukommelsen. Dette stimulering kan være både negativ og positiv, noe som påvirker hvordan du distrahert, hva du kan huske og hva utgangspunktet tiltrekker seg oppmerksomhet.

Hvit

Hvitt papir har vist seg å ha negativ innvirkning på leseferdigheter for dem diagnostisert med dysleksi, lærevansker som gjør det vanskelig å lese teksten, uavhengig av intelligensnivå. Dette i sin tur påvirker din evne til å huske det du leser. Hvitt papir har en tendens til å "gjenskinn" og gjøre trykt tekst synes som om den beveger seg. Dette avhjelpes ved å bruke briller som er farget en annen farge eller ved å bruke en farget plast, gjennomsiktig slip over papiret.

kule farger

Kjølige farger som blått og grønt, er mindre stimulerende og mer avslappende. Flash-kort eller studiehefter som gis på papir i disse fargene har blitt funnet å være mindre effektive på grunn av sine beroligende effekt. Imidlertid har kule farger er funnet å stimulere kreativitet.

varme farger

Varme farger, som rødt og gult, er mer stimulerende og derfor mer minneverdig. Våre sinn automatisk svare på disse fargene fordi de er mer merkbar, og selv bidra til å forbedre evnen til å huske fakta, hvis presentert i levende varme farger.

Fakta om Color Påvirker Memory


Svart-hvitt vs farge

Mange vitenskapelige studier har blitt gjennomført for å teste om svart-hvitt bilder er mer minneverdig enn fargebilder. Det ble bestemt at folk reagerte større til naturlig fargede bilder - for eksempel et snapshot bilde - enn på et bilde kunstig farget eller til et svart-hvitt bilde.

Fakta om Color Påvirker Memory


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fakta-om-color-pavirker-memory/ "

相关文章!
 • Farge og Word Science Projects Farge og Word Science Projects
  - 阅 0

  I 1930, J. Ridley Stroop oppdaget et interessant fenomen nå kjent som Stroop-effekten. Folk har problemer med å identifisere farger når en annen farge navn er skrevet slik som når ordet "rosa" er skrevet i oransje blekk og en tester blir bedt om

 • Pålitelig Internett Jobs Pålitelig Internett Jobs
  - 阅 0

  Selv om noen arbeid fra hjemmet Internett arbeidsplasser er svindel, det er mange legitime internettbaserte stillinger. Som National Konsumere League notater, bør du være skeptisk til stillinger som tilbyr stor fortjeneste eller de du lærer om fra uø

 • Viktigheten av Competitive Intelligence i Marketing Strategy
  - 阅 1

  Competitive Intelligence er et begrep som brukes for å beskrive hvordan en bedrift holder klar over hvilke strategier og bevegelser sine konkurrenter gjør, spesielt når det gjelder markedsføring eller produktutvikling. Virksomheter legger strenge beg