Amopage

Fakta om Å være en Film Editor

- Views 0
Advertisement

Filmen redaktør er den personen på en film som setter sammen scener som utgjør historien i filmen. Redaktøren arbeid har stor innvirkning på filmen sin historiefortelling, og kan resultere i en godt fortalt eller dårlig fortalt historie.

Om Film Editing

Filmklipping innebærer å se på tar for en scene som har blitt skutt, og deretter katalogise dem, og velge materialer som trengs for å gå inn i en scene. Artisteri av filmredigering innebærer å velge de mest virkningsfulle materialer (dvs. "tar best" det), og monterer dem på en måte som er logisk, rask, så vel som rytmisk, og sette dem sammen på en måte som passer best sammenheng med historien blir fortalt. Dette arbeidet inkluderer også velge lyder eller musikk for scenen som vil være stemningsfull. Filmen redaktør fungerer sammen med filmens regissør å ferdigstille "kutt", og vanligvis svarer til direktør i form av endelig si for kuttene.

Film Editor Fakta

Det er over 6000 aktive og ikke-aktive filmredigeringsprogrammer i USA-baserte Motion Picture Editors Guild som jobber på film (disse er sunne redaktører og historie redaktører i tillegg). Overvekt av filmredigeringsarbeid foregår i Los Angeles (der Hollywood-studioene er), og i New York City, selv om det er mange film redaktører over hele landet som gjør dette arbeidet, vanligvis på uavhengig finansiert funksjoner.

Fagforeninger for Film Editors

Hollywood film redaktører er ofte trent på jobben. De kan bli med Motion Picture Editors Guild etter å demonstrere 175 dager med non-union arbeidserfaring innenfor en tre-års periode, eller 100 dager med non-union arbeidserfaring innen en to-års periode for Assisterende redaktør. Det er en avgift for å delta.

Film Editing Technology

Filmene ble opprinnelig utgitt på "flatbeds" eller KEMs - maskiner som løkker den utviklede filmen gjennom tannhjul og mini-skjermer. Redaktører vil gjøre kutt ut mot selve filmen først, ved å notere hvor de skulle kutte med hvite fett blyanter. Så de faktisk kuttet filmen med et kniv lastet redigering enhet som kalles en "spleise", og tapet kuttene sammen med redigering tape som inneholdt tannhjul. På slutten av 1980-tallet, ble digital redigering teknologier introduseres, inkludert Hollywood standarder som AVID-lineær redigering programvare, og dermed gjør redigeringsprosessen (og utgivelsen prosessen film) mye raskere. I dag, ikke-Hollywood film redaktører ofte bruker Macintosh-utviklet programvare, for eksempel Final Cut Pro, som kan brukes på alle MacBook.

Teknikker for filmredigering

Det er visse typer kutt som redaktører bruker, inkludert "grove" kutt, som er en tidlig versjon av filmen gjort uten musikk til annen filmens lengde. Derfra er en "endelig" cut gjort, og deretter en "negativ" cut.

Teknikker innenfor filmer som brukes til å fremskynde en historie inkluderer: "L-kutt" (hvor dialogen er avansert i scenen før publikum ser en person som snakker), den "jump cut", (der historien hopper fra en scene til en annen til å gjøre en forteller punkt), og "montasje" (hvor mange bilder i historien er kuttet sammen, ofte ledsaget av musikk, for å gi publikum en samlet "føler" for historiefortelling punkt).

Film Editor Grupper

Film Redaktører Guild er tilknyttet IATSE Local 700, og har avdelinger i Los Angeles og New York City.

The American Cinema Editors Guild presenterer årlige tildelinger til beste film redaktører av året; det er klengenavnet "The Eddies."

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fakta-om-a-vaere-en-film-editor/ "

相关文章!
 • Ferdighetene som trengs for å være en film Editor Ferdighetene som trengs for å være en film Editor
  - 阅 0

  Scener for filmer, videoer og TV-filmer er skutt ut av sekvensen og ofte mer enn én gang. En film editor evaluerer og velger de beste bildene for hver scene, og deretter organiserer dem i rekkefølge for å fortelle historien. Den vellykkede filmklippe

 • Gjennomsnittlig lønn for en Film Editor Gjennomsnittlig lønn for en Film Editor
  - 阅 0

  Film redaktører velge hvilke opptakene vises i den endelige versjonen av en film. Redigering er et høy-nivå stilling i filmindustrien, spesielt på filmer med store prisklasser, hvor redaktører kan ha assistenter og filmbibliotek arbeider under deres

 • Hvordan lage en 8mm Film Editor
  - 阅 0

  Ved hjelp av 8mm film for filmer og low-end filmprosjekter pleide å være en vanlig foreteelse. Spesielt for sistnevnte, var det nødvendig å ha en 8mm film editor til disposisjon for å arbeide på å kutte filmen sammen. Siden disse er vanskelig å komme