Amopage

Etter døden av din mor eller far, kan et søsken bor i huset hvis det ikke er i hans navn?

- Views 0
Advertisement

Når en forelder dør, hvem arver huset har vanligvis rett til å bestemme hvem som bor der. Selv om søsken har vært bor sammen med foreldrene dine i årevis, som ikke garanterer ham rett til å fortsette hvis han ikke arve huset. I noen tilfeller, men kan han være i stand til å bo der, selv om huset ikke er i hans navn.

Viljen

Hvis du arver huset, er det helt lovlig for dine foreldre til å stille betingelser om du tar eierskap. Noen forhold vil ikke holde seg i retten - et krav om at du bryter loven, for eksempel - men hvis foreldrene dine gi deg eierskap av hjemmet så lenge du la søsken bor der leie-fri, må du kanskje la henne. Noen advokater advarer om at innstillingen forhold kan komplisere en enkel vilje, spesielt hvis forholdene utvikle at foreldrene dine ikke hadde forutsett, for eksempel søsken ønske at en ektefelle bevege seg i, også.

livet Estate

En måte for noen å bo på en eiendom han ikke eier er at eieren gir ham et liv eiendom, en garanti kan han bli der til han dør. Hvis du arver et hus med et liv eiendom festet, har livet leietaker en juridisk rett til å fortsette å leve der. Vanligvis et liv eiendom krever leietaker vedlikeholde huset og betale forsikring og eiendomsskatt på den. Ved sin død, eller om han bestemmer seg for å forlate, ta deg besittelse.

Tillit

Din søsken også kunne beholde retten til å bo i huset hvis foreldrene dine plassert huset i en spesiell behov tillit. Disse klareringer håndtere saker av personer med psykiske eller fysiske funksjonshemninger gjør det umulig å gjøre det alene. Hvis tilliten eier huset ditt, selv om din søsken bor der, det påvirker ikke hans kvalifikasjoner for offentlig støtte. Selv om han ikke trenger hjelp, kan tilliten håndtere homeownership ansvar at søsken ikke er kompetent til å føre tilsyn.

betraktninger

Selv om foreldrene dine arrangement for din søsken er helt lovlig, kan det komme som et sjokk hvis de ikke fortelle deg om det. I noen tilfeller kan du tro at søsken brukt utilbørlig påvirkning: Hvis hun var din mors omsorgsperson, for eksempel, hun kan ha vært i stand til å presse din mor til å sette vilkår i viljen. Proving utilbørlig påvirkning er vanskelig, men det er noen tegn - for eksempel foreldrene dine helt omskrev vilje, eller søsken initiert Trykk og ha vilje endret - som kan tyde på viljen er ugyldig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/etter-doden-av-din-mor-eller-far-kan-et-sosken-bor-i-huset-hvis-det-ikke-er-i-hans-navn/ "

相关文章!