Amopage

Espressomaskin Instruksjoner

- Views 0
Advertisement

Espressomaskin Instruksjoner


Det er en rekke av espressomaskiner som finnes på markedet i dag. Men den semi-automatiske pumpedrevet espressomaskin kanskje en av de mest vanlige for hjemmebruk, sier Espresso Planet. Kvaliteten på espresso produsert fra disse maskinene kombinert med lengre levetid av dette produktet i sammenligning med andre rimelige modeller gjør pumpedrevne espressomaskin en favoritt for hjem brygging. De fleste espresso aficionados som forbereder brygge sitt eget hjemme bruker en pumpe maskin.

Du trenger

Bruksanvisning for din maskin

Ground kaffebønner

Bruksanvisning

 • 1

Espressomaskin Instruksjoner


Monter espressomaskin. Følge instruksjonene i bruksanvisningen for din maskin, sammen de ulike delene. Dette kan inkludere slike brikker som portafilter kurver som vil holde bakken kaffebønner, eller damp wand spissen som skal brukes til å dampe melken du kan legge til din espresso. De ulike delene som inngår varierer fra en maskin til den neste.

2

Fylle beholderen med vann og forvarme maskinen. Den beste kaffen, enten vanlig kaffe eller espresso, starter med rent, kaldt vann som en primær ingrediens. Når maskinen er ren og reservoaret fylles, er det vanligvis nødvendig å forvarme delene i maskinen for å bringe dem til den riktige temperatur. I de fleste tilfeller kan du oppnå dette ganske enkelt ved å brygge en liten kopp med vanlig varmt vann. Det varme vann forvarmer de enkelte delene som det går gjennom maskinen.

3

Espressomaskin Instruksjoner


Dose og tamp malt kaffe for å lage '' puck. '' Pucken ser ut akkurat som en liten kaffe pucken. Du lager det ved å måle riktig "dosering" kaffe for enten et enkelt skudd eller en dobbel skutt inn i portafilter og stamping litt. Mange espressomaskiner er utstyrt med en spesiallaget dosering skje med en flat ende som arbeider for å tamp kaffegrut. Hvis du slipe dine egne kaffebønner, gjøre det like før dosering og stamping.

4

Espressomaskin Instruksjoner


Start espressomaskin. Espressomaskin tvinger deretter vann gjennom pucken å brygge espresso. Med en semi-automatisk maskin, må du stå og se på at espresso som det brygger slik at du manuelt kuttet strømmen av vann når du har brygget riktig mengde. En helautomatisk maskin slår seg automatisk av når riktig mengde espresso har blitt brygget.

Hint

Demontere espressomaskin og vaske bitene etter hver bruk.

For den beste smaken, male dine egne kaffebønner i en egen jeksel rett før brygging.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/espressomaskin-instruksjoner/ "

相关文章!
 • Magisk Chef Espressomaskin Instruksjoner
  - 阅 2

  The Magic Chef Espresso Maker er en espressomaskin for hjemmebruk. Med Magic Chef Espresso Maker kan du nyte espresso når som helst. Selv om prosessen er mer involvert enn å gjøre andre varme drikker som kaffe eller te, følger Espresso Maker de samme

 • Breville Espressomaskin Instruksjoner Breville Espressomaskin Instruksjoner
  - 阅 0

  Breville s Cafe Modena espressomaskin gir kaffe-nybegynner en kaffe-house erfaring med skumming krukke, kopp og skål, ifølge breville nettstedet. Funksjoner som sin Thermovarmesystem, damp tryllestav, varmeplate og hengslet lokk skape en praktisk måt

 • Braun Espressomaskin Instruksjoner Braun Espressomaskin Instruksjoner
  - 阅 0

  En perfekt brygget kopp espresso er en prestasjon de fleste vil sannsynligvis aldri oppnå. Spot-on espresso innebærer sliping kaffegrut til en eksakt grovhet, stamping dette grunnlag inn i en espresso portafilter ved bruk av et fast, noe som øker men