Amopage

ESL i samfunnet høgskoler

- Views 0
Advertisement

Samfunnet høgskoler tilbyr høy kvalitet klasser for ESL studenter. De tilbyr voksen grunnutdanning kurs samt engelsk som andrespråk klasser i tillegg til sine vanlige sertifikat og studieprogrammene. Disse programmene kan være konstruert for akademiske studenter eller studenter i samfunnet som ønsker å lære engelsk.

Faglig eller Basic

Vanligvis samfunnet høgskoler tilbyr akademisk engelsk klasser, og de kan velge å tilby grunnleggende ESL klasser også. Noen samfunnet høgskoler tilbyr også voksen grunnutdanningene og GED forberedende kurs for de som ønsker å tjene sine high school diplom tilsvarende. Undervisning for grunnleggende engelsk klasser er ofte svært lav, som det også er for voksenopplæring eller GED kurs.

lærere

ESL lærere i samfunnet høgskoler har ofte grader i Undervisning engelsk som / fremmedspråk. Mange av dem har minst en mastergrad i dette emnet. Lærere i samfunnet høgskoler generelt har mer trening enn de som underviser i private engelskspråklige skoler og nærmiljøbaserte ESL programmer.

Kreditt

De fleste engelsk som andrespråk kurs er ikke for college kreditt. Noen av dem på høyere akademiske nivå kan være, men dette er ikke alltid tilfelle. For eksempel, ESL kurs på Georgia Perimeter College ikke telle mot studentenes eksamener eller i sine grade point gjennomsnitt. Men må studentene tjene minst 70 i klassene for å passere dem, og de kan ikke gjenta noen en klasse mer enn fire ganger.

Undervisning

Community College ESL kurs er ofte billigere enn de som tilbys ved private ESL skoler. For eksempel, Highline Community College i Des Moines, Washington, tilbyr $ 25 per semester ESL kurs samt undervisning fritak i noen tilfeller. Internasjonale studenter er ikke kvalifisert for disse ESL kurs, men fordi de er voksen grunnopplæringen klasser som ikke fokuserer på akademisk engelsk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/esl-i-samfunnet-hogskoler/ "

相关文章!
 • Samfunnet høgskoler i Boise, Idaho Samfunnet høgskoler i Boise, Idaho
  - 阅 0

  Boise, hovedstaden og mest folkerike byen i Idaho, er hjemmet til fem community colleges anerkjent av Idaho State Board of Education. Samfunnet høgskoler avvike fra universiteter i at programmene er ofte bare to år lang og pris knytte grader, bachelo

 • Liste over samfunnet høgskoler i Ohio
  - 阅 0

  Ohio har 23 lokale skoler og tekniske skoler. The Ohio Association of samfunnet høgskoler samarbeider med høgskoler og koordinerer programmer for å oppfylle de pedagogiske behovene til staten, hovedsakelig i helsevesenet og engineering teknologi. Stu

 • Top samfunnet høgskoler i Canada Top samfunnet høgskoler i Canada
  - 阅 0

  Møtende samfunnet college kan være en fin måte å fremme din utdanning og din karriere. Med så mange alternativer, velge hvilken skole er best for deg kan være vanskelig. The Globe and Mail Globe Campus tilbyr en liste over høyt ansett canadiske samfu