Amopage

Erstatte Per Diem Lærer Krav i New York

- Views 0
Advertisement

Folk vurderer en pedagogisk karriere, samt pensjonerte lærere og andre som ønsker å gjøre litt ekstra inntekt, ofte søker per diem erstatning lærerstillinger. Per diem lærere er betalt en flat sats av skolesystemet for hver dag de fungerer. De er ikke forventet å arbeide langsiktig og er ikke ansvarlig for førsteklasses ytelse i de fleste tilfeller. New York krever oppdragsgivere å starte søknadsprosessen ved å foreslå mulige erstattere.

Rektors valg

Som av juli 2011, må nye vikarer bli nominert på nettet av en rektor før de kan søke om å jobbe i New York offentlige skoler. Erstatning ber en rektor for en anbefaling, og rektor fyller ut et skjema på nettet gir grunnleggende informasjon om erstatning, slik som hans navn og adresse. Innbytteren får en kobling til den elektroniske søknaden i sin e-post og kan begynne prosessen med å søke å være en erstatning.

sertifisering

Innbyttere trenger ikke å ha lærer sertifiseringer å jobbe i New York offentlige skolesystemet. Imidlertid kan erstatninger som er sertifisert begynne å jobbe umiddelbart i skolen som anbefalte dem for programmet, mens usertifiserte lærere må gjennomføre en vurdering og kurs før de kan fungere i noen skole. Usertifiserte lærere som ikke fullfører opplæringen kan ikke fungere i det hele tatt som erstatning, mens de som er sertifisert som ikke kan arbeide i andre enn valg skolen skoler uten å fullføre opplæringen.

Professional Educational Legitimasjons

Per diem erstatte lærere i New York er begrenset til å tjene 40 dager per skoleår. Hvis en lærer er sertifisert, kan han tjene mer enn 40 dager per skoleår hvis han tar seks enheter av kontinuerlig faglig utdanning studiepoeng i løpet av året. Usertifiserte lærere ikke har mulighet til å ta faglige pedagogiske studiepoeng; de kan ikke arbeide mer enn 40 dager hvert skoleår.

Bachelor grad

Alle erstatte lærere i New York må ha minst en bachelorgrad fra et akkreditert skole. Den bachelorgrad kan være i alle fag område. Lærere som har en bachelor-grad, men ingen undervisning lisens og har ingen interesse i å forfølge en pedagogisk lisens kvalifisere bare å være vikarer, mens lærere med andre typer lisenser kan være i stand til å være langsiktige ubåter eller bli fullverdige lærere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/erstatte-per-diem-laerer-krav-i-new-york/ "

相关文章!
 • Hvordan fjerner jeg Dash Cluster Fra en Mazda 626 for å erstatte de Dash pærer? Hvordan fjerner jeg Dash Cluster Fra en Mazda 626 for å erstatte de Dash pærer?
  - 阅 2

  Som din 626 aldre, så gjør mange komponenter i det, inkludert bilens belysning. Hver av lyspærer, så vel som de i dashbordet klynge, er utformet for å brenne i en bestemt mengde kilowatt timer; etter det tidsintervall, pærer brenne ut naturligvis, hv

 • Hvordan erstatte Track Belysning Lyspærer
  - 阅 2

  Selv om den pære som er brukt i spor belysning kan anvendes i andre belysningssystemer til metoden erstatte det er en litt forskjellig, fordi pæren ligger i en lysarmatur som er koblet til sporet belysning. Spor belysning er et belysningssystem som b

 • Hvordan erstatte Ford tåkelys pærer
  - 阅 0

  Ford tåkelys pærer må kontrolleres hver 6. måned for å sørge for at de fungerer som de skal. Når du merker at en av pærene er ute, erstatte den med en gang. Erstatning pærer kan kjøpes fra en auto deler butikken. For å få de riktige nye tåkelys pærer