Amopage

Er Khaki Pants Bra for et intervju?

- Views 0
Advertisement

Er Khaki Pants Bra for et intervju?


Sette beste foten frem når han går inn i en potensiell jobb ved å sørge for at du har på deg riktig antrekk for intervjuet. Uavhengig av posisjon, viser stasjonen og engasjement til å jobbe moral ved å gjøre et profesjonelt førsteinntrykk til din mulige nye arbeidsgiver. Med muligheten til å velge skjørt, kvinner har mer å vurdere når du bestemmer om iført khaki bukser er deres beste stil valg for et jobbintervju.

Inviterer Intervju Ideas

Før hulene i hva garderobe er interivew hensiktsmessig, er det viktig å først forstå noen intervju etikette ideer. Først forstå miljøet du skal gå inn. Når du setter opp intervjuet, oftest gjort med organisasjonens menneskelige ressurser representant, polietely spørre om selskapets kleskode politikk. Mens en intervjuobjektet bør alltid være kledd på hans eller hennes beste, vil du ønsker å avgjøre om din potensielle arbeidsgiver requres en business-formell eller forretnings uformell atmosfære - dette vil gi deg beskjed hvis iført khaki bukser er også tillatt. Når du har dette faktum etablert, kan du forberede den perfekte intervju ensemble.

Forretnings-formelle antrekk

Når prepping for en forretnings formelt intervju, er det viktig å erkjenne at khaki bukser er ikke en levedyktig garderobe alternativ. Som navnet antyder, krever forretningsformelle antrekk både menn og kvinner til å kle på de ytterste nivåene av profesjonell antrekk. Kvinner må ha enten en bukse dress, skjørt dress eller kontor-aktuelle lang kjole med blazer. Nylonstrømper er nødvendig - med det eneste unntaket er i sommermånedene. Når du velger et intervju ensemble for business-formelle antrekk, holde profesjonell likevekt ved sammenkobling en svart bukse dress med en pop av farge i en collared button-down skjorte. Kompletter antrekket med seg et perlekjede og perleøredobber for et profesjonelt klassisk og elegant utseende.

Forretning Casual antrekk

Ikke så strukturert som forretningsformelle antrekk, gjør en forretnings casual look tillate khaki bukser, kjole slacks, skjørt eller kjoler. Forretnings uformell topper inkluderer en åpen krage kjole skjorte, genser eller bluse. Blazere eller jakker er fortsatt aktuelle alternativene til hetten av antrekket ditt. Selv om lov for business casual antrekk, iført khaki bukser til et jobbintervju risikerer å vises underdressed. Husk at du ønsker å imponere din arbeidsgiver. Vurdere dette alternativet - holde med forretnings uformell ideer, men bryte vekk fra den tradisjonelle formelle slitasje ved å kombinere et par skinny grønne ankelbukser, en mini cap-ermet hvit bluse med sorte prikker og en svart fløyel blazer. Accessorize utseende med sort og sølv bangle armbånd for en visuelt interessant profesjonell måte til makten gjennom et jobbintervju.

Sofistikert Shoe Choices

Fullfør intervju utseende ved å velge profesjonell fottøy. Enten virksomhet formell eller business casual, vil en stilig par pumper aldri styre deg galt. Enten lave eller høye hæler, kan en kvinnelig intervjuobjekt demonstrere sin bedrifts evne ved å se på en del i profesjonell sko. Sandaler, som stiletthæler eller kile sandaler, er ikke passende for et jobbintervju. Flip-flop sandaler er ikke tillatt under noen omstendigheter. Hvis du velger å bære khakis, velger en tynn ankel bukse for å tillate lave hæler. Med mer uformell karakter av khaki bukser, bør skoene har en matt overflate versus skinnende utseendet til enkelte pumpe stiler.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-khaki-pants-bra-for-et-intervju/ "

相关文章!
 • Hvordan Iron Khaki Pants Uten Pleats Hvordan Iron Khaki Pants Uten Pleats
  - 阅 0

  Lær hvordan du kan stryke khaki bukser uten folder i denne gratis video-serien på stryke og hjem vedlikehold. Forbedre hjem gjør ferdigheter med hjelp av en ekspert. oppsummering Series Siden tidenes morgen, både menn og kvinner foretrukket rett klær

 • Hvordan å stryke Plissert Khaki Pants Hvordan å stryke Plissert Khaki Pants
  - 阅 3

  Lær hvordan du kan stryke plisserte khaki bukser med tips og teknikker for å stryke klær, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Stryk er et ork som er avgjørende for bukser som khakis å se presentabel. Noen mennesker liker å stryke, og ser

 • Har en blå knapp opp skjorta Go With Khaki Pants? Har en blå knapp opp skjorta Go With Khaki Pants?
  - 阅 0

  Det er tider for å ta mote risiko og tid til å feste med prøvd og sanne. Når du ønsker å spille det trygt, noen antrekk er så idiotsikker som en blå knapp opp skjorta med khaki bukser. Enten du ønsker å riste opp stilen eller holde den klassiske, her