Amopage

Er keramiske ovner trygt?

- Views 0
Advertisement

Keramiske ovner er et populært element for huseiere som ønsker å holde hjemmet strømregningen ned. Velg en modell basert på størrelsen på rommet du trenger å varme, eller på funksjoner og pris. Produsert sikkerhetsfunksjoner variere per modell.

Shut Off Safety Feature

En av funksjonene vanlige på moderne keramiske ovner er en avstengningsfunksjon. Skulle ovnen velter, la den ligge i direkte kontakt med potensielt brennbare materialer som møbler eller tepper, er ovnene programmerte til å slå seg av.

Sikker temperaturinnstillinger

Keramiske ovner har man muligheten til å sette enhetene til en ønsket temperatur med det meste ikke lar termostaten for å bli satt over 75 grader Fahrenheit. De gjør at du kan holde et rom varm og komfortabel uten risiko for overoppheting. Enheter slås av når de når den innstilte eller maksimumstemperatur, noe som gjør dem mindre sannsynlighet for å overopphetes.

vanlige Farer

Den vanligste fare forbundet med keramiske ovner er brann. Grunner varierer fra uriktig bruk til belastet stikkontakter og fabrikasjonsfeil. Sjekk for å være sikker på hvilken modell du kjøper ikke er underlagt en tilbakekalling.

forholdsregler

For maksimal sikkerhet, les bruksanvisningen og følg instruksjonene for sikker bruk. Plugg keramisk ovn i en egnet stikkontakt og unngå å bruke enheten på skjøteledninger. Holde drive enhetene borte fra brennbare gjenstander og tekstiler, for eksempel gardiner eller sengetøy og bruke dem klokt rundt kjæledyr, barn og eldre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-keramiske-ovner-trygt/ "

相关文章!
 • Infrarøde varmeovner versus Quartz eller keramiske ovner Infrarøde varmeovner versus Quartz eller keramiske ovner
  - 阅 1

  Hvis du for øyeblikket oppvarming hjemme med olje eller naturgass, kan du være på utkikk etter metoder for å spare noen få energi dollar hver måned. Stigende energikostnader har mange huseiere rushing ut for å kjøpe supplerende elektriske ovner i den

 • Instruksjoner for Lasko keramiske ovner
  - 阅 0

  Lasko Products Inc. produserer noen forskjellige modeller av keramisk ovn for privatmarkedet. Lasko har vært i bransjen siden 1906 og er basert i West Chester, Pennsylvania. En keramisk ovn gir varme til et lite rom eller stue, og Lasko keramiske ovn

 • Oljefylte varmeovner Vs. keramiske ovner Oljefylte varmeovner Vs. keramiske ovner
  - 阅 0

  Med energiprisene på vei oppover og forventes å gå høyere, kutte ned på oppvarming regninger har tatt på seg en ny haster. Varmeovner, fordi de genererer varme der du trenger det og tillater deg å slå ned sentralfyr termostat, kan være et verktøy å b