Amopage

Er induksjon trygt?

- Views 5
Advertisement

Induksjonstopper er en type område som bruker et magnetisk felt og elektromagnetisk energi til å varme opp visse typer kokekar å tilberede maten. Det elektromagnetiske felt skapt av en induksjon platetopp reagerer med jern eller jernholdige, materiale i kokekar til å skape varme. Siden sikkerhet er alltid et spørsmål om bekymring på kjøkkenet, er det spørsmål om hvorvidt farer eksisterer i tilknytning til disse enhetene.

Burns

En av de mest attraktive funksjoner i induksjon platetopp for forbrukerne er brenningen faktor. Du kan trekke en sizzling sauté panorere på toppen av en induksjon rekkevidde og dask hånden på øyet og ikke bli brent. Dette er fordi induksjon bare varmer opp kokekaret og ikke selve overflaten. Berøring av pan ville brenne din hånd, men berører matlaging overflaten ikke ville. Det gjenstår ved værelsestemperatur til alle tider. Dette gjør induksjon blant de tryggeste alternativene for kjøkkenet. Barn er mindre sannsynlighet for å bli brent i kjøkkenet på grunn av denne teknologien.

Ringer og armbånd

Siden induksjon reagerer med metaller i kokekarene og varme dem opp nesten umiddelbart, lurer du kanskje på om ringer og armbånd. Tenk deg nå for en kasserolle og finne din armbånd, som kan ha en viss tinn i det, har umiddelbart varmet opp til mer enn 200 grader. Det er en skremmende tanke, og en som designerne av teknologien tenkt på forhånd. Det er en sikkerhetsfunksjon i en induksjonsplatetopp som forhindrer at elektromagnetiske felt fra å varme opp objekter som inneholder mindre enn mengden av jernholdig materiale som finnes i en liten gryte. Så med mindre du er iført en sjarm armbånd hang med faktiske størrelse gryter og panner, er det trygt å bære smykker mens matlaging.

Ingen Exposed Coil eller Flame

Elektriske komfyrer har spoler som varmer opp til ekstremt høye temperaturer for matlaging. De er svært vanlig i hjemmene rundt om i landet og fungerer bra. Men en av sine store feil er den varme overflaten og dens evne til å tenne håndklær eller andre nærliggende gjenstander som kan føre til et kjøkken brann. Gass områder fungerer ved hjelp av en åpen flamme, som har åpenbare farer. Den åpne flammen på en gasskomfyr kan antennes mange materialer, fra ovnen votter til klær. Induksjonstopp har ingen synlige spole eller åpen flamme å stri med, noe som gjør dem svært trygge.

Stråling

Det har vært mye bekymring uttrykt om effektene av elektromagnetisk energi og tilhørende lavfrekvent stråling på fysisk helse hos mennesker. Dette er for det meste sentrert på mobiltelefonen industrien, men induksjon har vært diskutert også. Den gode nyheten er at effekten av stråling fra en induksjon platetopp synes å være minimal. Ifølge The Induction Site, stråling i form av radiofrekvens fra kokeflatene dør ut rundt en fot fra enheten. Så med mindre en person bruker masse, masse tid på å bruke enheten og står innenfor en fot av overflaten, er det ingen kjent risiko. Hjertepasienter med pacemaker bør snakke med sine leger om sikkerhet ved bruk av induksjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-induksjon-trygt/ "

相关文章!
 • Definisjon av Induksjon Cooking
  - 阅 2

  Induksjonstopper ser ut som vanlige elektriske glatte topper, men metoden for oppvarming er helt annerledes. I stedet for et elektrisk varmeelement, er induksjonen element en kraftig magnet. Kokekaret, som må være laget av magnetisk materiale, varmer

 • Positivt og ulemper av Induksjon Cooking Positivt og ulemper av Induksjon Cooking
  - 阅 0

  De fleste kokker er på utkikk etter bedre og raskere matlaging metoder, men miljøhensyn har gjort å finne energieffektive alternativer til en prioritet i tillegg. Induksjon er ofte betraktet som en metode som oppfyller alle disse behovene. Ved hjelp

 • Induksjon Farer Induksjon Farer
  - 阅 0

  I motsetning til konvensjonell gass eller elektrisk, benytter induksjon elektro matlaging elementer som omfattes av en keramisk overflate. Når stål, jern eller annen jernholdige metall container sett på den aktiverte element som brenner overføringer