Amopage

Er en Tuberkulose Carrier smittsomt?

- Views 0
Advertisement

Er en Tuberkulose Carrier smittsomt?


Ifølge Verdens helseorganisasjon tuberkulose (TB) er en smittsom sykdom. TB er en luftbåren sykdom, men ikke alle operatører er smittsom. Bare de med aktiv tuberkulose kan smitte andre.

Latent TB (Non-smittsom)

Dersom tuberkulosebakterier (Mycobacterium tuberculosis) er til stede i kroppen, men immunsystemet hindrer dem fra å vokse, er det TB inaktiv. Transportøren har de levende bakterier i kroppen, men sykdommen kan ikke overføres.

Aktiv TB (smittsom)

Hvis TB bakterier er tilstede og immunsystem kan ikke hindre bakteriene i å vokse, har transportøren Active TB og er smittsomme. Symptomer på aktiv TB inkluderer unormale røntgenbilder, oppspytt, vekttap, nattesvette og frysninger.

Identifisere ikke-smittsom tuberkulose

Den vanlige metode for å identifisere tuberkulose er den Mantoux- hudtest. TB protein injiseres under huden, og hvis en identifiserbar bump har dukket opp to dagers senere, er TB stede. I fravær av andre symptomer og negative tester er bæreren ikke-smittsom.

Identifisere smittsom tuberkulose

En positiv Mantoux test, røntgen og andre identifiserte symptomer bety transportøren er smittsomme.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen ovenfor er ikke ment å være en erstatning for riktig medisinsk vurdering, og faglige råd bør alltid være søkt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-en-tuberkulose-carrier-smittsomt/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar tuberkulose Siste?
  - 阅 0

  Tuberkulose er en sykdom forårsaket av mykobakterier. Bakteriene kan infisere en hvilken som helst del av kroppen, inkludert ben, ledd, hud, lymfeknuter og nervesystemet; men det mest infiserer lungene. Tuberkulose smitter lett fra person til person,

 • tuberkulose Symptomer tuberkulose Symptomer
  - 阅 0

  Tuberkulose er en sykdom som er svært smittsomt og kan spres ved innånding infiserte bakterier overføres i luften. Når sykdommen går, begynner det å angripe lungene, og utvikler seg til andre deler av kroppen, slik som hjernen og ryggraden. Selv om s

 • Primær Complex eller tuberkulose hos barn Primær Complex eller tuberkulose hos barn
  - 阅 0

  Tuberkulose, også kalt primær kompleks, er en sykdom som rammer mennesker over hele verden. Verdens helseorganisasjon (WHO) anslår at 100.000 barn dør av tuberkulose hvert år, og Kenyon College i Ohio hevder at sykdommen er ansvarlig for flere dødsfa