Amopage

Er en hane Nødvendig for en høne å legge egg?

- Views 5
Advertisement

En hane trenger ikke å være til stede for en høne å legge egg. Men hvis en hane er ikke til stede, da eggene vil ikke bli befruktet og vil aldri klekkes.

kylling Fakta

Kyllingen er en fugl, spesielt en fugl. Som andre fugler, legger kyllingen egg for å reprodusere. Ifølge forfatteren David Sherman i "tending Dyr i Global Village", kyllingen har blitt temmet av mennesker i tusenvis av år.

Rognproduksjon

Ifølge "A History of Food" av forfatteren Maguelonne Toussaint-Samat, begynner hønene legger egg på ca 20 uker, og fortsetter å legge egg før sin død. De kan leve alt fra fem til 20 år, avhengig av forholdene og helse.

gjødsling Egg

Kyllinger vil legge egg uavhengig av om en hane er til stede. En kylling vil ikke klekkes fra egg med mindre egget ble befruktet av en hane. Hanen befrukter kylling gjennom seksuell reproduksjon lik pattedyr og mennesker.

Bruk for Food

"Tending Animals in the Global Village" anslår at det er rundt 10 milliarder kyllinger i verden blir brukt til kjøtt eller egg.

Samle Egg

Kyllinger produsere egg hele tiden og fortsette å produsere dem uten en hane nærvær. Men for å opprettholde produksjon, egg må fjernes daglig dersom ikke flere ganger om dagen. Hvis eggene er igjen i reiret, vil kyllingen slutte å produsere egg og begynne å hekke og legging på eggene i håp om å ha dem luke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-en-hane-nodvendig-for-en-hone-a-legge-egg/ "

相关文章!
 • Trenger du en hane for en høne å legge egg? Trenger du en hane for en høne å legge egg?
  - 阅 4

  Med en økende interesse for sunne, friske matvarer og bærekraftig levesett, kan du vurdere en bakgård kylling coop. Ifølge en rapport fra Good Morning America, er bakgård kylling bur stadig mer populært over hele landet. Mens mange byer og tettsteder

 • Hvorfor trenger Høner Quit legge egg? Hvorfor trenger Høner Quit legge egg?
  - 阅 6

  Et utvalg av problemer kan føre til en normalt produktiv høne for å stoppe legger egg, enten for en kort tidsperiode eller lang sikt. Arbeide hånd i hånd med din veterinær for å fastslå den eksakte årsaken til at høner har sluttet legging og finne ut

 • Hvordan få høner begynner å legge egg Hvordan få høner begynner å legge egg
  - 阅 8

  Kyllinger kan legge egg konsekvent nesten hele året, forutsatt at du gir dem de rette forholdene. Avl, klima og generell levekår påvirker mengden av egg kyllinger lå, som gjør stressnivå, hvor mye lys de får og hva de spiser. Hvis du oppfyller deres