Amopage

Er det skadelig å ta vitaminer på kvelden?

- Views 0
Advertisement

Mange tar vitamintilskudd, enten fordi en lege har anbefalt dem eller fordi deres dietter er utilstrekkelig for å møte deres kroppens ernæringsmessige behov. Det er ikke en "best" på tide å ta vitaminer, fordi hver vitamin fungerer annerledes. Men her er noen generelle retningslinjer for å hjelpe deg med å avgjøre hva som fungerer for deg.

Energi

Enkelte vitaminer gi folk en energi boost og bidra til å opprettholde energi gjennom hele dagen. Dette gjelder særlig av vitamin B-gruppen, og så det anbefales å ta disse vitaminene i morgen.

Fettløselige vitaminer

Vitaminene A, D, E og K, fiskeoljer, og Koenzym Q10 fungerer best når det tas med fet mat, som fett hjelper kroppen til å absorbere disse vitaminene. Derfor kan det nytte for deg å ta disse vitaminene med lunsj, da dette måltidet har ofte høyest fettinnhold.

unngå koffein

Koffein hindrer ofte absorpsjon av vitaminer. Unngå å ta vitaminer med te, kaffe eller koffeinholdige brus. Vent minst en time etter endt ett av disse drikkene for best resultat.

Medarbeidere

Enkelte vitaminer må tas sammen. For eksempel vil kalsium ikke bli absorbert av kroppen uten tilstrekkelige mengder vitamin D. Derfor er det best å ta disse vitaminene samtidig å øke absorpsjonen.

Mineraler og aminosyrer

Mineraltilskudd (for eksempel jern, kalsium, og magnesium), og aminosyre kosttilskudd (som tryptofan, lysin og lignende) foretrekker syre-rike mage miljøer. Det er best å ta disse kosttilskudd uten mat, eller umiddelbart før måltider. I tillegg er de absorberes bedre når de tas hver for seg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-det-skadelig-a-ta-vitaminer-pa-kvelden/ "

相关文章!
 • Det beste menn Daily Vitamin Det beste menn Daily Vitamin
  - 阅 0

  Men noen ganger må ta en daglig multivitamin, men Consumersearch.com sier at de ikke bør få mer enn 8 mg jern per dag, og kan få det gjennom kostholdet. Heldigvis kan menn finne massevis av multivitaminer på markedet som ikke inneholder jern og noen

 • Er det skadelig å sette elementer på toppen av et kjøleskap?
  - 阅 0

  Kokebøker og potteplanter legge dekorasjon til toppen av kjøleskapet, men lagre dem det kan være farlig. Akt på advarselen på etiketten inni kjøleskapet ditt, og finne andre steder å lagre slike elementer. Selv om plassen er mangelvare, er din sikker

 • Er det skadelig å transplantere et Pepper Plant Mens Fruiting? Er det skadelig å transplantere et Pepper Plant Mens Fruiting?
  - 阅 0

  Selv om du sannsynligvis ikke vil drepe en pepper (Capsicum annuum) plante direkte ved å transplantere det, flytter den mens den er å produsere frukt er ikke ideelt. Pepper planter er vanligvis startes fra transplantasjoner for en tidligere avling, m