Amopage

Er det fradragsberettiget hvis du låner penger til et familiemedlem?

- Views 1
Advertisement

Banker og andre finansinstitusjoner ofte nekte lån hvis låntakere har en historie med å unnlate å betale tilbake lån, høye nivåer av gjeld eller lite kreditt historie. Siste høyskole akademikere og folk som har gjennomgått konkurs kan finne det vanskelig å få kommersielle lån, noe som kan føre dem til å søke lån fra familiemedlemmer. Penger utlånt til et familiemedlem kan være fradragsberettiget hvis låner ikke klarer å betale tilbake lånet.

Non-business dårlig gjeld Fradrag

Det å utlån til et familiemedlem, venn eller annen part ikke kvalifiserer som et skattefradrag i seg selv. Penger utlånt til et familiemedlem er bare fradragsberettiget som en ikke-business dårlig gjeld dersom lånet går ulønnet. Internal Revenue Service sier at et lån er bare ansett som en skattemessig fradragsberettiget tap hvis det er helt verdiløs, noe som betyr at det er ingen sjanse for at låntaker vil betale tilbake lånet i fremtiden. Hvis du låne $ 50.000 til barnet ditt til å betale for et hjem og barnet gjør uregelmessige betalinger til deg på gjelden, er det ikke et fradragsberettiget tap fordi du er fortsatt blir betalt tilbake.

Lån vs Gaver

Skattemyndighetene trekker et skille mellom lån og gaver; et lån er et beløp gitt til en annen person med en forventning om at det vil bli tilbakebetalt. Låner du penger til en venn eller et familiemedlem med den forståelse at det ikke kan bli tilbakebetalt, regnes det som en gave i stedet for et lån. Gaver er ikke fradragsberettiget. I tillegg er penger lånt av mindreårige barn til å betale for sine grunnleggende behov ikke betraktet som en ekte gjeld, og du kan ikke ta et dårlig gjeld fradrag på et slikt lån.

Når dårlig gjeld Fradrag Apply

Skattemyndighetene sier at dårlig gjeld fradrag må kreves i år at gjelden ble verdiløs. Konkurs av skyldnerens er generelt ansett god dokumentasjon på at en gjeld er verdiløs og at gjeld kan være fradragsberettiget.

betraktninger

Utlån til familiemedlemmer som ikke er i stand til å få lån fra bankene er en risikabel praksis. Dersom en bank nekter et lån, betyr det at den som låner presenterer en betydelig risiko for mislighold. Ved utlån til en slik person, tar deg med på en risiko for at kommersielle utlåner var ikke villig til å akseptere. Selv om du er i stand til å trekke en dårlig lån, vil du ende opp med å tape penger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-det-fradragsberettiget-hvis-du-laner-penger-til-et-familiemedlem/ "

相关文章!
 • Hvordan å låne penger til et familiemedlem
  - 阅 0

  Lån mellom familiemedlemmer kan være vanskelig. Selv om årsaken til at relative ber om et lån er legitimt, det er spørsmålet om hvor mye de ber om, hvordan lånet vil påvirke deg økonomisk og konsekvenser for både deg hvis pasienten er ute av stand ti

 • Hvordan å låne penger til noen for et hus
  - 阅 1

  Det er fristende å ønske å låne penger til noen for et hus, spesielt når at noen er et familiemedlem eller en nær venn. Dessverre, låne penger til familien kan skape mye uro, spesielt hvis personen ikke betale tilbake pengene. Hvis du kommer til å gi

 • Hvordan å låne penger til venner Hvordan å låne penger til venner
  - 阅 0

  Låne penger til venner kan skape mange problemer. Det er annerledes enn utlån av penger til familie fordi en venn ikke har en familiær forpliktelser overfor deg. Det er best å øve ekstrem forsiktighet når låne en betydelig sum penger til en venn. Bru