Amopage

Er det aluminiumsforgiftning i ferskvannsfisk Tanks?

- Views 3
Advertisement

En sunn ferskvannsfisk tank starter med kvalitet vann og trygge tilbehør. Ved å opprettholde riktig mineral og pH-verdier, og i samsvar med flere retningslinjer, kan du sikre at fisken leve et langt og lykkelig liv. Ellers virkningene av metall toksisitet, slik som den som er laget av aluminium oppløst i vannet, kan være ødeleggende.

Litt om aluminium

Aluminium er det mest rikelig metall på jorden. De fleste amerikanere bruker den i en eller annen form hver dag. Det finnes i grunnvann, jord og stein, og den har mange formål. I små doser, kan aluminium selv fremme vekst i enkelte arter. Men i vann, spesielt surt vann, kan aluminium bli overabundant og kan vise seg å være toksiske.

Litt om Water

Ferskvann er vann med lavt saltinnhold. Vann fra springen, i mellomtiden, kan være full av mineraler og kjemikalier som brukes i behandlingsprosessen. Vann kan være "hard", eller lav i surhet med mye mineraler, eller kan være "myke" eller syrlig. Høy surhet tillater noe annet uoppløselig aluminium for å oppløse i vann, negativt påvirker fisk.

Aluminum toksisitet i fisk

Når ferskvann er sure, har en tendens til dets aluminiuminnhold til å være høyere. Dette kan samhandle med delikat elektrolyttbalanse at fisk har og kan også føre fisk gjeller å bli dekket med en slimete lag som gjør det vanskelig å puste. En forskyvning av kalsiumbalansen forårsaket av overskytende aluminium kan også forårsake skjelettabnormaliteter.

Opprettholde en sunn Tank

Den første linjen i forsvaret mot aluminium toksisitet er vann testing. Testsett bestemme pH og mineralnivåer i vannet. Ved å legge til eller fjerne mineraler gjennom bufring, kan du senke eller heve vannets surhetsgrad etter behov. De fleste ferskvannsfisk trives i en nøytral pH-nivå på 7,0. Men noen arter krever et surere miljø. Når du vet og har oppnådd den riktige miljøet, kan din lokale akvarist hjelpe deg å velge aluminium fritt tilbehør.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-det-aluminiumsforgiftning-i-ferskvannsfisk-tanks/ "

相关文章!