Amopage

Er DermaWand farlig?

- Views 1
Advertisement

DermaWand er en liten håndholdt elektronisk enhet beregnet på å forbedre hudens utseende. Den teknologien er lik stort kommersielt utstyr som brukes av hudpleie fagfolk. Noen brukere har rapportert hudirritasjon, men for det meste, kan DermaWand bare være farlig for lommeboken din.

Identifikasjon

Den DermaWand er en 6-tommers-lange sylindriske gjennomføre med et håndtak, som minner om en krølltang. Det sender ut høyfrekvente elektroniske pulser og ozon, eller beriket oksygen.

fordeler

DermaWand er høyfrekvente pulser er utformet for å forbedre sirkulasjonen, mens ozon renser og forynger huden utseende. Produktet er hevdet å forbedre slapp hud, store porer, puffy øyne og hud tekstur.

anmeldelser

Brukere av DermaWand gi den blandede anmeldelser på Internett kommentarer. BeautyBlogTalk, viser for eksempel bare 20 prosent av brukerne er fornøyd med produktet. Flere kunder klager over at DermaWand slutter å fungere etter kort tid.

Bivirkninger

Noen online vurderinger si at DermaWand forårsaker hudirritasjon, rødhet, svie og brenning. Anmeldelser hevder ikke produktet er farlig, men et lite antall brukere på BeautyBlogTalk si deres hud ser verre enn det gjorde før.

Expert Insight

Ingen bevis indikerer DermaWand skaper ozon eller øker blodsirkulasjonen, ifølge International Trade Commission.

Pris

Du kan bestille en DermaWand for ca $ 120 pluss frakt, som i 2010. Selskapet tilbyr en 30-dagers gratis prøveversjon.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-dermawand-farlig/ "

相关文章!
 • Er røyk fra en selvrensende ovn Farlig? Er røyk fra en selvrensende ovn Farlig?
  - 阅 1

  Selvrensende ovner har et designelement som lar deg snu en bryter og rengjøre ovnen innenfor en kort tidsramme. En låsemekanisme eller bryter på forsiden av ovnen holder røyken inne i ovnen og bort fra nesen. Under renseprosessen, og når du først åpn

 • Normal sunn skjoldbrusk nivåer Vs. farlige Levels
  - 阅 1

  Det er mye forvirring om hva en normal thyroid nivå er. Siden det er mer enn én type av thyroid sykdom, skjoldbrusk nivåer som anses som farlig variere mellom hver type. Derfor er det tester utført som bestemmer hva en persons skjoldbrusk nivå er, og

 • Hvordan vet en farlig Scorpion Hvordan vet en farlig Scorpion
  - 阅 4

  Scorpions er anerkjent av sine hummer-lignende knipetang og hale. De fleste skorpion arter er ufarlig for mennesker, men noen er kjent for sine giftige stikk, som kan være dødelig. Identifisere farlige skorpioner inkluderer nøye undersøkelse av størr