Amopage

Er Computer Crime As Bad As Normal kriminalitet?

- Views 0
Advertisement

Er Computer Crime As Bad As Normal kriminalitet?


Konsekvensene av datakriminalitet kan omfatte økonomisk ruin og død for enkeltpersoner og bedrifter. Dyktige hackere har ofte evnen til å hacke inn personlige datamaskiner eller bedriftens nettverk systemer og stjele verdifull informasjon. Når en datamaskin kriminell overtar konfidensielle elektroniske data, kan den brukes til å bokstavelig talt ødelegge liv og omdømme. Med slike skadelige konsekvenser, kan datakriminalitet være så alvorlig som andre forbrytelse og forseelse forbrytelser. Straff kan inneholde tusenvis av dollar i bøter og flere tiår i fengsel.

Cyber ​​Oppgaver Forces

Datakriminalitet ofte beløpe seg til svært alvorlige lovbrudd som garanterer føderal etterforskning med bistand fra spesialiserte arbeidsgrupper. The Federal Bureau of Investigation refererer til mange høyt nivå datakriminalitet som cyber forbrytelser. FBI driver en National Cyber ​​Investigative Joint Task Force, en National Cyber-Forensic and Training Alliance, og andre spesialiserte cyber oppgave styrker for å bekjempe det store utvalget av datakriminalitet. Andre føderale innsats mot datakriminalitet omfatter Secret Service Computer Crime Task Force og justisdepartementet Computer Crime og Intellectual Property Section. Disse etatene gjenkjenne trusselen datakriminelle utgjør for samfunnet vårt og sikkerhet på kommunale, statlige og føderale nivåer.

High-Tech Cyber ​​Crimes

FBI tar opp de mest alvorlige cyber forbrytelser. Disse høyteknologiske crimes inkluderer datamaskiner og nettverk inntrenging, store cyber svindel og cyber-basert terrorisme. For eksempel kan en person eller organisasjon få uautorisert tilgang til en datamaskin og nettverk system, stjele personnummer og bankkontonumrene som er lagret i store databaser, avløp tusenvis av ofrenes bankkontoer og overføre penger til terrorister og andre kriminelle organisasjoner. Den kraftigste hackere kan stenge finansinstitusjoner og offentlige nettverk, skaper kaos både i cyberspace og den fysiske verden. Derfor føderale byråer forfølge datakriminelle som aggressivt som de gjør andre kriminelle.

Internett-svindel og annen kriminalitet

Datakriminalitet omfatter mange typer svindel, inkludert telemarketing bedrageri, kredittkortsvindel, investering svindel, business svindel og auksjonssvindel. Under auksjonen svindel, kjøper en intetanende kjøperen et element i en auksjon, gjør en betaling med kredittkort eller elektronisk overføring, og aldri mottar varen. Et offer for auksjonssvindel kan sende en Internett-kriminalitet klage til Internet Crime Complaint Center, en rettshåndhevelse arbeidsgruppe organisert for å bekjempe Internett forbrytelser. IC3 omfatter føderale, statlige, lokale og internasjonale organisasjoner som arbeider sammen for å bekjempe datakriminalitet. Disse felles innsats adressere datakriminalitet, alt fra datahacking til internasjonal økonomisk spionasje, for eksempel stjele forretningshemmeligheter. IC3 håndterer en rekke cyber forbrytelser, inkludert åndsverksrettigheter og internasjonal hvitvasking av penger.

Phishing, smishing og Vishing

Når datakriminelle stjeler fra uskyldige ofre, kan forbrytelsene utgjøre bedrageri, simpelt tyveri eller grand theft. FBI advarer mot "smishing" og "Vishing" e-svindel, som har en tendens til å øke i løpet av ferien og høy kjøpe sesonger. Smishing og Vishing er bestemte typer phishing. Phishing henviser til datakriminelle å sende ut e-poster til fange intetanende ofre og stjele personlig informasjon, som for eksempel personnummer, kredittkort eller bankkontonumre. Smishing inneholder phishing ved å sende ut tekstmeldinger, og Vishing inneholder phishing ved å forlate en talemelding til ulovlig få tilgang til den enkeltes personlige og finansielle opplysninger. Intetanende ofre svare på e-post, talemeldinger eller tekstmeldinger ved å gi sin konfidensiell informasjon, som personnummer, brukernavn og passord.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-computer-crime-as-bad-as-normal-kriminalitet/ "

相关文章!
 • Tre kategorier av Computer Crime Tre kategorier av Computer Crime
  - 阅 0

  Computer Crime, eller "Cybercrime" refererer til en type kriminalitet som en datamaskin eller et datanettverk generelt spilt en viktig rolle i provisjon av kriminalitet. Cyber-kriminelle kan bruke datamaskinen til å angripe andre mennesker eller

 • Trinn i en Computer Crime Investigation Trinn i en Computer Crime Investigation
  - 阅 0

  Datakriminalitet har økt kraftig som datamaskiner har tatt en større rolle i det moderne samfunn. Med finansielle transaksjoner, journaler og personlig korrespondanse alt tilgjengelig på nettet, har det blitt lettere for kriminelle å bruke datamaskin

 • Hvordan å behandle en Computer Crime Scene Hvordan å behandle en Computer Crime Scene
  - 阅 0

  Behandling av et datakriminalitet scene er annerledes enn å behandle en standard åsted. Som teknologi endringer, er det integrert at prosedyrer stadig raffinert og oppdatert slik at de som svare på datamaskinen åstedene er i stand til å behandle den