Amopage

Er Common Stock mer risikofylt enn Preferred Stock?

- Views 0
Advertisement

Blant ulike finansielle instrumenter herunder obligasjoner og preferanseaksjer, ordinære aksjer er uten tvil den mest risikable investeringer. I motsetning til obligasjoner, er det ingen avkastning på investeringen rektor med vanlige aksjer. I motsetning til preferanseaksjer, er det ingen garanti for betaling av utbytte med vanlige aksjer. Videre prisene på vanlige aksjer svinger og investorer risikere å miste over mengden av deres lager kjøp. Og til slutt, hvis et selskap liquidates, felles aksjonærer står bak alle andre interessenter i kravprosessen.

Risiko og inntjening Return

Risiko og avkastning er to grunnleggende målinger i investering og finansiering brukes av investorer og låntakere. Jo høyere avkastning du kan forvente, jo høyere er risikoen for å bære. Ut av et selskaps interessenter, felles aksjonærer har mest inntjeningspotensial. Etter en første selskapet har utbetalt lånerente til kreditorer og foretrakk utbytte til foretrukne aksjonærer, de resterende inntektene alle tilhører vanlige aksjonærer. På den annen side, felles aksjonærer bærer mest utsatt. Dersom selskapet ikke har noe igjen etter å betale kreditorer og foretrukne aksjonærer, vil vanlige aksjonærer får ingenting.

Risiko og Avvikling krav

Ordinære aksjer er også mer risikofylt enn foretrukne aksjer når det gjelder avvikling krav. Anbefalte aksjonærer er bak kreditorer, men i forkant av felles aksjonærer i å motta likvidert eiendeler. Videre vil en del selskaper tillater foretrukne eiere for ytterligere å delta i fordelingen av avviklingen utover sin opprinnelige utvinning av pålydende mengden av sine foretrukne aksjer, noe som ville sette vanlige eiere i en enda mer risikabel situasjon.

Risiko og stemmeretts

I likhet med risiko og avkastning, rettigheter kommer med ansvar. I forhold til aksjonærer stemmerett, er foretrukket aksjonærene normalt gis ikke stemmerett forlater ledelsen i et selskap utelukkende i hendene på vanlige aksjonærer. Med full kontroll over driften, må vanlige aksjonærer anta de fleste oppgaver, og dermed bærer mest utsatt.

Risiko og Pris Violatility

Ordinære aksjer blir sett på som risikabelt hovedsakelig på grunn av deres potensielle kurssvingninger. Preferanseaksjer er også handles på børs, men vanligvis har liten pris bevegelse fra den ene dagen til den neste. Faktisk, så semi-rentepapirer, prisene på preferanseaksjer ofte reagere på endrede markedsrenten til en viss grad. Men den virkelige prisvolatilitet finnes i handelen av ordinære aksjer, noe som gjør investere i ordinære aksjer mer risikable enn å holde preferanseaksjer.

Valget

Til tross for deres iboende høyere risiko, vanlige aksjer forbli en primær investering arena, spesielt for gjennomsnittlig investorer. Faktisk, kombinert med skattehensyn, institusjonelle investorer er mest sannsynlig å investere i preferanseaksjer, som 70 prosent av utbyttet selskapene får er fritatt fra bedriftens inntektsskatt. Velg mellom ordinære aksjer og preferanseaksjer basert på investorer ulike investerings mål og strategier, som de tilbyr ulike nivåer av risiko og avkastning, mest merkbart kursstigning versus stabil inntekt. Data fra Contemporary Financial Management viser at over tid, vanlige aksjer har en avkastning på 6,1 prosent høyere i gjennomsnitt enn verdipapirer retur stort sett fast inntekt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/er-common-stock-mer-risikofylt-enn-preferred-stock/ "

相关文章!
 • Er Aksjer mer risikofylt enn obligasjoner?
  - 阅 0

  Aksjer er aksjer i et selskap som kan kjøpes av investoren, effektivt gi at investor både en eierandel i selskapet og inntjening basert på suksessen til selskapet. Obligasjoner, derimot, fungerer som et lån mot en bedrift eller lignende enhet hvor se

 • Er det bedre å utstede Common Stock eller Preferred Stock? Er det bedre å utstede Common Stock eller Preferred Stock?
  - 阅 0

  Et selskap kan finne det lettere å selge ordinære aksjer på grunn av dens potensial til å vokse høyere enn foretrukne aksjer. Virksomheten har å huske på, men at vanlige aksjonærer har stemmerett, noe som ikke er tilfelle med foretrukne aksjonærer. M

 • Forskjellen mellom Preferred & Common Stock
  - 阅 0

  De fleste investorer kjøpe ordinære aksjer i selskaper som investeringsobjekt. Investorer som kjøper foretrukne aksjer har ulike fordeler enn vanlige aksjonærer. likheter Både vanlige og foretrukne aksjer gir investoren en eierandel i et selskap og b