Amopage

Enkleste måten å lage et spill til et skoleprosjekt

- Views 0
Advertisement

Enkleste måten å lage et spill til et skoleprosjekt


Det er mange måter å vise din forståelse på slutten av en enhet eller leksjon. Hvis du ønsker å utøve din kreativitet og gir mulighet for moro, vurdere å opprette en aktuell spill. Ved å lage et spill basert på emnet studeres, kan du både vise at forstå materialet og lage et morsomt spill som du og dine venner kan nyte. Oppgaven med å lage et spill kan virke skremmende, men hvis du bruker en pre-eksisterende spill som en mal, vil du finne at det er faktisk ganske overkommelig. Neste gang du trenger for å fullføre en ende enhet prosjekt, wow din lærer og glede dine venner ved å skape et originalt spill.

Du trenger

Brettspill

Papir

Saks

Lim

Teip

Vipper forsyninger

Datamaskin

Bruksanvisning

 • 1

Kjøp en billig spillebrettet. Besøk din lokale sparsommelighet butikken for å kjøpe en brukt brettspill eller stoppe ved en rabatt butikken og ser etter et rimelig alternativ.

2

Craft spillet etter spillet du kjøpte. Bruk samme sett med regler for å styre spillet. Bare gjøre endringer i styret og kort for å innlemme emnet.

3

Dekk bord mellomrom med papir for å endre navn på dem. Hvis du bruker et monopolspill, kan du gjenopprette de ulike eiendoms firkanter og merke dem med vilkår som gjelder for faget som du fullfører prosjektet. Park Place kan bli "Molecule Junction" for å innlemme en kjemi tema.

4

Lim eller tape papiret de opprinnelige styret rutene. Bruk standard håndverket lim eller gjennomsiktig tape for å oppnå dette målet.

5

Opprett nye kort til å gå med spillet å innlemme temaet. Bruke datamaskinen til å modellere nye kort etter at den opprinnelige settet. Hold den samme generelle ideen om hvert kort; bare endre terminologi for å matche temaet som du fullfører prosjektet. Hvis, for eksempel, er du oppretter et prosjekt om borgerkrigen, et av kortene dine kunne lese, "Fant en Confederate soldat. Må gjemme seg. Miss en tur."

6

Bruk brikkene som følger med spillet. For å spare tid og krefter, er det bare gjenbruke de bønder som fulgte med det opprinnelige spillet og bruke dem som tegn for de nye spillene.

7

Omformulere instruksjonene for å innlemme det nye temaet. Mens spillet skal følge de samme prinsipper som beskrevet i de opprinnelige instruksjonene, kan du øke i hvilken grad spillet gjenspeiler ønsket emne - og skape et mer forseggjort prosjekt - ved å endre ord i den opprinnelige retninger jevnlig for å legge inn ønsket tema.

8

Dekk den originale spillboksen i papir og utforme en ny boks lokk. Redesign dekselet for å gjenspeile den nye tema som du har innlemmet i spillet ditt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/enkleste-maten-a-lage-et-spill-til-et-skoleprosjekt/ "

相关文章!
 • Enkleste måten for Ekstremt vektige mennesker til å gå ned i vekt
  - 阅 0

  Fedme er et økende problem i USA. Diabetes, høyt blodtrykk og søvnapné er alle helsemessige konsekvenser knyttet til fedme. Videre er hjertesykdom en av de ledende mordere for både menn og kvinner. Dessverre, dårlig råd fører ofte til usunn diett som

 • Den enkleste måten å lage en Margarita Den enkleste måten å lage en Margarita
  - 阅 1

  Ingen som egentlig vet nøyaktig hvem som gjorde det første margarita eller hvordan det fikk sitt navn. Det er liten sak, skjønt, som i dag er det dusinvis av varianter på klassisk cocktail nytes over hele verden. Disse varierer fra de forhåndslagde o

 • Enkleste måten å slå en Broadband til en trådløs Enkleste måten å slå en Broadband til en trådløs
  - 阅 0

  En bredbåndstilkobling kan konfigureres for trådløs tilkobling hvis du har nettverksutstyr. Den enkleste måten er å bruke en trådløs ruter som skal distribuere Internett-tilkobling via et trådløst nettverk. Noen mennesker antar at dette er en komplis