Amopage

Enkle måter å huske fortalen

- Views 0
Advertisement

Enkle måter å huske fortalen


Innledningen til den amerikanske grunnloven heter innledningen. Den ble skrevet av våre grunnleggere på detaljer grunnene for å skape en demokratisk regjering. Studentene er ofte nødvendig for å forplikte innledningen til minnet. Memorere innledningen kan raskt bli oppnådd ved hjelp av noen få enkle teknikker.

Forstå språk

Memorere en tilfeldig gruppering av ord er mye vanskeligere enn tekst som gir mening og har flyt. Innledningen ble skrevet i 1787. Mye har endret seg i vår engelskspråklige siden den gang. Les gjennom innledningen med elevene og diskutere frasering. For eksempel "Fest velsignelser frihet for oss selv og våre etterkommere" kan trenge avklaring. Forklar elevene denne setningen forklarer grunnloven er ment å gi frihet til innbyggerne, samt alle fremtidige amerikanske borgere. Diskutere og se etter elevenes forståelse av innledningen språket.

Enkle måter å huske fortalen


Chunk den midtre delen

Den midterste del av den innledende del består av handlingen verb. Lag en vertikal liste over verb og sine undersåtter som følger:

etablere rettferdighet

forsikre innenriks ro

sørge for felles forsvar

fremme generell velferd

sikre velsignelser frihet

Pugg disse handlings setninger i biter.

Enkle måter å huske fortalen


Bygg et mentalt bilde

Hjelpe elevene å skape et mentalt bilde av listen over handlinger i midten av innledningen. Bildene bør være fornuftig og helst komme fra elevenes egne erfaringer. Hvert bilde skal koble til neste bilde. For eksempel, uttrykket "etablere rettferdighet" kan trylle et bilde av en gruppe mennesker setter ned en stor bok med tittelen "Justice". Når boken er satt ned, de klatre på toppen med fingrene til sine lepper til å si "hysj", og viser uttrykket "sikre nasjonal ro." "Gi for felles forsvar" kan bli representert av alle mennesker på boken blir kontaktet av en gruppe ulver og skremme ulvene etter bråket horn. Føl deg fri til å la elevene å bli kreativ, hvis ikke dum.

Enkle måter å huske fortalen


Si og praksis

Partner elevene sammen. En student bør holde ord innledningen og den andre kan lese så mye som hun kan huske. Når hun ikke lenger kan riktig huske flere ord, kan hennes partner be hennes minne med en kø ord. La elevene flere minutter å legge til flere ord i deres minne før partnerne bytte roller.

Enkle måter å huske fortalen


Sett til Music

Musikken melodier fornuftig til den menneskelige hjerne. Mange lett få en melodi og tekster "sittende fast i hodet." Ved å tildele ord innledningen til en melodi, kan elevene gjenta sangen i deres sinn og synge ordene til innledningen. Etter å begå sang til minne, skal studentene ha en enklere tid memorere ord innledningen.

Enkle måter å huske fortalen


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/enkle-mater-a-huske-fortalen/ "

相关文章!
 • Enkle måter å huske en restaurantmeny Enkle måter å huske en restaurantmeny
  - 阅 0

  Hvis du er ansatt som en server på en restaurant, er det sannsynlig at du trenger å vise din kjennskap til mat tilbud ved å memorere menyen. Memorere menyen er mer enn bare en test; det er en måte å tjene lånetakerne ved å tilby forslag, være oppmerk

 • Enkle måter å huske Pi Enkle måter å huske Pi
  - 阅 0

  Når du tar en perfekt sirkel, er pi forholdet mellom omkretsen til diameteren. Memorere pi er ingen enkel oppgave, fordi dette matematiske konstanten er en irrasjonell nummer. Pi kan ikke skrives som en brøk eller forholdet fordi antall sifre er uend

 • Enkle måter å huske Pharmacology Enkle måter å huske Pharmacology
  - 阅 0

  Farmakologi er læren om narkotika handlinger og hvordan de påvirker livet. Før et nytt legemiddel blir gitt ut, det må oppfylle høy strenge kriterier. Ifølge Pharmaceutical Manufacturers 'Association (PHRMA), «Bare fem av 5000 eksperimentelle forbind