Amopage

Enkel måte for en person å fjerne en Solar Cover Uten Reel

- Views 0
Advertisement

Mens de fleste solenergi dekke produsenter anbefaler å fjerne dekselet, hvis du ikke har en reel og ved hjelp av minst en annen person, det er ikke alltid mulig. Med noen metode bruker du målet er å kaste dekselet kompakt ved enden av bassenget. Holde dekk kompakte lagrer den ut av veien før du er klar til å bruke det igjen. Fjerne det selv er vanskeligere, men visse teknikker kan gjøre oppgaven enklere.

Generell anbefaling

Den generelle anbefaling for fjerning av et solar overbygg uten en spole er å bruke fan-fold teknikk. Denne teknikken er ansett som en av de beste måtene å komprimere overbygg for lagring ved enden av bassenget. Solens dekslet er foldet trekkspilltype, inntil det er stablet ved enden av bassenget. Dette folding teknikken er mulig med en person, men enkleste med to personer gjør folding.

I bassenget

Hvis bare én person er i stand til å fjerne overbygg, stående i bassenget kan du grep midt i solar cover, noe som gjør det lettere å kontrollere fjerner dekselet. Brett over den ene enden av overbygg før du får i bassenget. Gå ut i vannet på slutten der du fjernet dekselet litt. Brett dekselet over til du kommer til enden.

Ut av bassenget

Hvis du ikke kan få tilgang på innsiden av bassenget fordi det er skittent eller av andre grunner, jobbe på siden av dekselet, fra den ene enden. Grep solens dekselet og begynne å trekke den mot den motsatte ende. Avhengig av størrelsen og tykkelsen på dekselet, må du trekke den rett i motsetning til å brette den. Hvis dekselet blir klumper seg på den ene side og vanskelig å flytte, bryteren til motsatt side og trekke dekslet over bassenget til den er lik med den buntede side.

Andre hensyn og advarsler

Holde solenergi dekke på bassenget når det ikke er i bruk feller i varmen og forhindrer at vann fordamper. Plasser solenergi dekke på bassenget i tidlig på våren for en tidligere badesesong, og i høst for å forlenge badesesongen. Lagring av solenergi dekke i løpet av vinteren holder den beskyttet mot skade fra kulde og snø. Fjerne solenergi dekke når du bruker kjemikalier til bassengvannet beskytter dekselet fra svekkelse fra eksponering for kjemikalier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/enkel-mate-for-en-person-a-fjerne-en-solar-cover-uten-reel/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Solar Cover med en person Slik fjerner en Solar Cover med en person
  - 阅 0

  Den beste måten å fjerne og lagre solenergi dekke er å rulle den opp ved hjelp av en spesialisert hjul. Hvis du ikke eier en reel, er neste beste alternativet for å kaste den concertina stil, med to personer. Hvis ingen andre er rundt, men du kan fre

 • Enkel måte å fjerne fuktigheten i et rom Enkel måte å fjerne fuktigheten i et rom
  - 阅 0

  Innendørs luftfuktighet kan være en tøff tilstand til kontroll, spesielt i områder av ditt hjem hvor de mest fuktighet er sannsynlig å være til stede. Fuktighet er i utgangspunktet fuktighet i luften og flekker som badet, vaskerom og kjelleren er mye

 • Enkel måte å fjerne Bakgrunn Enkel måte å fjerne Bakgrunn
  - 阅 0

  Gammel tapet vil ikke "bare" skrelle av en vegg. Fjerne gammel tapet feil vil forlate lim og ørsmå biter av papir over hele veggen. I de verste tilfellene, feil fjerne tapet kan faktisk rippe tekstur og maling av gips. Unngå dette vil spare tid