Amopage

Enkel mat elementer for å tjene for en pirat tema Potluck

- Views 1
Advertisement

Enkel mat elementer for å tjene for en pirat tema Potluck


Lage autentisk pirat mat for en pirat-tema spleisefest kan være vanskelig, spesielt siden råtnet kjøtt, larve, kald grøt og hardt tack kjeks er ikke alles kopp te. Den beste måten å lage mat rundt en pirat tema er å fokusere på sjømat og pirat “interiør” eller viser i maten presentasjon. Noen elementer som pirater faktisk spiste, for eksempel pickles og tørket kjøtt, gjør stor potluck forretter.

Fisk n' Chips

Fish n' chips er en stor tallerken til å ta til en spleisefest, så lenge du har noen måte å holde det relativt varmt. Fiske brikkene skal være liten nok til å plukke opp og spise som en forrett, så det er nok til å gå rundt. Holde maten i metallbeholdere. Hvis det er ingen oppvarming stasjon, erstatte pommes frites med salt og eddik chips; kald pommes frites er ikke særlig appetittvekkende.

Pot of Clams

Avhengig av hvilken type spleisefest, enten for barn, voksne eller en blandet alderen publikum, en gryte med dampende muslinger stekt i smør og hvitvin er en stor forrett for små og mellomstore mengden. Gi små boller og tannpirkere for øste ut muslinger. For å redusere risikoen for bakterievekst, bare gjøre muslinger hvis du har en kokeplate eller grill tilgjengelig for å holde dem varme.

fishy Dips

Røkt laks, krabbe dukkert, hummer dukkert og musling dip er alle sommerlig sjømat dips som passer fint med nautiske sjørøvertema. Dips skal serveres i boller satt på toppen av isen, med mange skiver brød, kjeks og chips å spre dukkert på.

gullfisk Mix

En morsom nautisk tema snack for barn er en Goldfish Cracker mix. Det er ingen fisk faktisk involvert i miksen, bare fiskeformede godbiter. Bland Goldfish kjeks, peanøtter, mandler, tyttebær, pretzels, svenske fisk godteri og sjokolade chips sammen for å skape en fisk-tema snack mix. For å legge til en bit av pirat skatten, bland i et par gull innpakket sjokolade mynter. Serveres i store serverer boller med papir cup kuler.

kyllinglår

Selv om ikke teknisk sett en pirat mat, kyllinglår og vinger er gode rotete, fingermat for en spleisefest som omfavner det røffe og skitne pirat holdning. Kylling fungerer bra spesielt for potlucks med barn, siden mange barn er kresen eaters når det gjelder sjømat.

tannpirker Flags

Når du er i tvil, kan tannpirker flagg injisere en pirat tema i noen festmat. Små tannpirkere eller grillspyd med pirat Jolly Rogers flagg festet til enden kan kjøpes fra partiet forsyne butikkene og stakk inn i nesten hvilken som helst type forrett. Miniatyr pølser, kjøttboller, kjøtt og ost terninger og andre små godbiter umiddelbart bli pirat tema med en Jolly Roger flagg fast i dem.

Pickles og Jerky

Faktiske pirater levde stort sett av av tørket og syltet mat. Tørket kjøtt, tørket fisk, tørkede bønner og syltet elementer var de eneste som ikke ville ødelegge etter uker ute på havet. En stor pickle fat med pickles, syltet løk, oliven, paprika og grønne bønner kanskje ikke akkurat hva piratene spiste på skipet, men det er tett. Beef jerky er en annen snack som betaler hyllest til tørket kjøtt og fisk.

Svart

Mest svart-farget mat er ikke særlig appetittvekkende; Men svart mat passer sjørøvertema ved å trekke på den svarte Jolly Roger, svart pirat lue og øyelapp. Svart er fargen på pirater. Pasta eller risotto farget sort med blekksprut blekk er en stor nyhet element for å tjene. Men de beste sort elementene er desserter, som for eksempel sjokolade cupcakes med svart og hvit frosting, svart og hvitt cookies, svart-farget franske makroner, peppermynte karbonader, sort lakris og gelé bønner.

Sea Kjeks

For de eventyrlysten, noe som gjør selve harde tack havet kjeks er et alternativ. Hard tack kun inneholder mel, salt og vann, og brennes langsomt ved en lav temperatur for å tørke ut kjeks. For en mer appetittvekkende sjø kjeks, bake hjemmelagde rundstykker, irsk brus brød, Anzac kjeks, scones, cookies eller noen annen form for “kjeks”.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/enkel-mat-elementer-for-a-tjene-for-en-pirat-tema-potluck/ "

相关文章!
 • Enkel måte å tjene penger på nettet uten å kjøpe noe Enkel måte å tjene penger på nettet uten å kjøpe noe
  - 阅 0

  Flere mennesker er å finne flere måter å tjene penger på nettet. Noen av disse måtene kan ta mye arbeid, men det finnes enkle måter, for eksempel å ta undersøkelser, bli en freelance skribent og besøke betalt-til-klikk-områder, for å tjene ekstra pen

 • Måter for Preteens å tjene penger Måter for Preteens å tjene penger
  - 阅 0

  Barn 8 til 12 år gamle ofte ser etter måter å tjene penger. Men i motsetning til tenåringer, er deres evne til å søke arbeid fra eksterne kilder begrenset. Vurdere noen kreative måter som preteens kan lovlig tjene penger å spare eller bruke på elemen

 • Hvordan finne måter for barn å tjene penger Hvordan finne måter for barn å tjene penger
  - 阅 0

  Med mindre barnet er over 14 år, kan hun ikke jobber på en "ekte" betalt jobb, for eksempel en retail knytte eller food service assistent, ifølge US Department of Labor sin YouthRules! nettside. The American Academy of Pediatrics, på sin Healthy