Amopage

Engine fosser i en Riding Mower

- Views 0
Advertisement

Engine fosser i en Riding Mower


Når en ridning gressklipper opererer under normale omstendigheter, luft, drivstoff og gnist alle sammen er i relasjon til at drivstoffet antennes ved de nødvendige temperaturer. Men når en ubalanse i drivstoff eller luft skjer, kan resultatet bli en plutselig bølge i motoren eller drop-off ved makten.

Skittent luftfilter

Luftfilteret sitter på toppen av forgasseren og renser all innkommende luft, fjerner partikler fra luften før den kan skure stempelet inn i sylinderen. Siden ride gressklippere operere regelmessig i skitne, støvete forhold, vil disse luftfiltrene blir skitne raskt. Når luftfilteret blir for skittent, vil den luftmengde som er tilgjengelig for blanding vil også falle, og motorens ytelse lide. Ridning gressklipper luftfiltre må hyppig rengjøring, typisk etter hver 10 til 12 timers drift.

Tett drivstoffilter

Akkurat som luftfilter, bensinfilter renser all innkommende drivstoff, fjerne eventuelle fremmedlegemer før den kan gå inn i forgasseren og skade motoren. Når hetten er fjernet under en mellomlanding, hvis brukeren ikke er forsiktig skitt eller gress utklipp kan falle inn i tanken. Når gressklipperen begynner å kjøre igjen, vil denne saken suge opp mot dieselfilter, noe som kan føre til et rush og deretter et tap i drivstoffet. Drivstoff filtre i ridning gressklippere bør skiftes ut i begynnelsen av hver sesong.

Air Fuel Ubalanse

De forgassere inne i en ridning gressklipper regulere mengden av drivstoff og luft til å levere til forbrenningskammeret. Dette setter effektivt hastigheten på klipperens motor. Men hvis dette forholdet er angitt feil, for mye gass eller luft kan blandes inn i brennstoffet, noe som vil føre til en motor bølge. Forgassere har ofte to eller tre justerbare skruer, slik at føreren kan sette dette blandingsforholdet. Hvis du ikke er kjent med en forgasser justering, la en profesjonell til å justere den for deg.

Dirty Carburetor

Før drivstoffet kan blandes med luft, må den reise gjennom innløpspassasjen i forgasseren. Akkurat som drivstoffilteret inne i tanken, en liten maske skjermen hjelper rense eventuelle rester fortsatt inne i drivstoffet før det skader forgasseren eller forbrenningskammeret. Men dette kan rusk få fast mot skjermen, forårsaker drivstoff til å flyte inn på uforholdsmessig priser, som igjen ofte forårsaker en bølge. Forgasser rengjøring kan også være vanskelig, så det er best å la dette til en profesjonell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/engine-fosser-i-en-riding-mower/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en Riding Mower Elektrisk Clutch Hvordan endre en Riding Mower Elektrisk Clutch
  - 阅 0

  Større kjøregressklippere, som Wright Sentar, Wright Stander, den EXMARK Zero Turn og mange andre, bruke en elektrisk clutch til å engasjere bladene. Mens generelt pålitelig og denne type clutch kan feile og må endres. Dette er en jobb som, mens ikke

 • Hvordan justere en Snapper Riding Mower Clutch Hvordan justere en Snapper Riding Mower Clutch
  - 阅 0

  Strøm takeoff clutch på en Snapper Riding Lawn Mower reduserer klipperens samlede vekt ved å eliminere behovet for en ny overførings å kjøre knivene, kutter ned på bekostning av maskinen og reduserer bensinforbruket. Utfør denne prosedyren hvis en ny

 • Hva er symptomene på en dårlig Startmotoren på en Riding Mower Engine? Hva er symptomene på en dårlig Startmotoren på en Riding Mower Engine?
  - 阅 1

  En ridning gressklipper som har en dårlig forrett kan være vanskelig å diagnostisere. En dårlig forrett kan manifestere seg i en spy støy uten motor omsetning, en klikkelyd når tenningsknappen trykkes inn, eller en gressklipper som rett og slett ikke