Amopage

En positiv og trygg lekeplass for et barn

- Views 0
Advertisement

En positiv og trygg lekeplass for et barn


Hvis du flytter til et nytt hjem eller bare prøver å reorganisere ditt hjem for å gjøre det mer barnevennlig, du lurer kanskje på hvordan du kan lage et sted for den lille å spille uten å ha hele huset overtatt av styret bøker og tre blokker. Seksjonering av en del av ditt hjem for et lekeområde for barnet ditt er ikke vanskelig. Det tar bare litt planlegging.

Seksjon av et område

Enten du har et helt rom til å vie til å være et lekeområde, eller du bare har en alkove eller hjørne av stuen, seksjon området av fra resten av huset. Enten bruke en baby gate i døråpningen for å holde barna og leker inne, eller kjøpe en større spille verftet som du kan bruke til å lage et lite rom i rommet for barnet ditt å spille. Nøkkelen er at du ønsker lekeområdet å være både trygg og inneholdt, mens på samme tid i enkel visning avstand slik at du kan holde et øye med barnet ditt mens hun spiller.

Barnesikker

Neste det er på tide å gjøre området trygt. Ifølge Kidshealth, er det en god idé å installere uttak dekker på ubrukte utsalgssteder og holder alle skarpe eller giftige materialer ut av lekeområdet. Sett støtfangere på hjørnene av noen tabeller i lekeområdet for å unngå støt og blåmerker. Hvis noen vinduer med persienner er i nærheten, sikre at ledningene er korte og kuttet slik at ingen sløyfe er på bunnen for barna å bli viklet inn i.

overflater

Et lekeområde for en baby eller yngre pjokk bør ha en rekke overflater, om mulig, forklarer Bright Futures, en nasjonal helsefremming hjemmeside ved Georgetown University. For eksempel, har et område som er teppebelagt og et område som har glatte overflater som et tre eller linoleum gulv. På den måten kan barna øve turgåing og krypende på ulike overflater.

Fylle Lekeområde

Alle leker og varer i lekeområdet bør fargerike og alderstilpasset. For eksempel ikke sette leker beregnet for førskolebarn i et lekeområde ment for småbarn fordi de leker kan være en kvelningsfare for små. Vurdere å sette leker i forskjellige plastbeholdere slik at barna kan ha det moro med å helle dem ut, og også bidra til å rydde opp lett. Fyll området med bord bøker eller bildebøker, hvis barnet er gammelt nok til ikke å rippe sidene. For småbarn og preschoolers, bør du ha en kjole opp området slik at barna kan bære fancy kjoler eller gamle Halloween-kostymer. Dukker og utstoppede dyr er også et fint tillegg til ditt barns lekeområde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/en-positiv-og-trygg-lekeplass-for-et-barn/ "

相关文章!
 • Hvordan få en lekeplass Grant for barn med spesielle behov Hvordan få en lekeplass Grant for barn med spesielle behov
  - 阅 0

  Barn med spesielle behov kan ikke være i stand til å trygt bruke lekeapparater som normalt finnes i en gjennomsnittlig lekeplass. Av disse grunner noen fundamenter vil finansiere utstyr til bruk for barn med spesielle behov. Midler kan også anvendes

 • Lekeplass Regler for barn Lekeplass Regler for barn
  - 阅 0

  Lekeplass reglene er viktig for sikkerheten til barn og foreldre, samt å hjelpe til vedlikehold av lekeapparater. Praktisere sikkerhetsregler er viktig, og de må følges til enhver tid. Etter reglene viser respekt for andre, og bidrar til å hindre ska

 • Tilskudd til Kirkens Lekeplasser Tilskudd til Kirkens Lekeplasser
  - 阅 0

  Mange kirker sliter med å bare gjøre lønn hver måned, så å skaffe midler til å skape en trygg lekeplass plass for barn kan virke som et mirakel beste finansiert på en vinge og en bønn. Heldigvis, hvis kirken har en positiv innvirkning på samfunnet ru