Amopage

En Maytag tørketrommel med et høyt og pipelyd

- Views 2
Advertisement

En Maytag tørketrommel med et høyt og pipelyd


Du bør aldri høre et høyt skrikende støy som kommer fra Maytag tørketrommel. Støyen indikerer at en av komponentene er sannsynlig mislykkes og det er ikke fungerer optimalt. Selv om tørketrommel kan varme og spinn, unngå å bruke det til du kan finne den nøyaktige årsaken til lyden.

Dryer Er ikke nivå

Dobbeltsjekk for å sørge for at tørketrommelen er installert på et plant underlag. Plasser en hånd på hver side av tørketrommelen og forsøke å flytte den frem og tilbake. Hvis tørketrommelen beveger seg, da er det ikke nivå. Når en tørketrommel er ikke på et flatt underlag, kan det påvirke når det ramler klær. Bevegelsen setter press på ulike deler inne i tørketrommelen og kan føre dem skrik, rasle og klang. Modifisere hver av de fire stillbare føtter på bunnen av tørkeren til det nivå.

Defekt Drum Lager

Se i tørketrommel brukerhåndbok for å bekrefte om din modell har en bakre trommel peiling eller valser. På enkelte Maytag tørketrommel, er trommelen holdes på plass med hjelp fra et senter spindel. Spindelen er vanligvis enten en aksel inne i en hylse eller et ball-og-bøssing type støtteanordning plassert på baksiden av trommelen. Hvis lageret forverres, kan det føre til trommelen for å produsere et skrik eller pipende lyd fra forbinder med kabinettet. Bytte ut den komponent for å stoppe støy. Du kan ikke fikse betydning når den har slitt.

defekte Valser

Hvis tørketrommelen ikke har en tromme peiling, da den har hjul. Rullene er små plast eller metallhjul på utsiden av trommelen som tillater det å rotere jevnt. De er tilbøyelige til å hvine og tyster på grunn av slitasje. Dessverre kan du ikke stille slitte valser med glidemiddel; de må skiftes ut.

Funksjonsfeil strammer

En Maytag tørketrommel har en strammer eller kabelføringstrinsen, som gjelder spenning til stasjonen beltet mens den roterer. Det tillater trommelen å falle jevnt i en sirkulær rotasjon. Den delen består av et hjul, våren og brakett. Hvis det brukes hjulskift, er det i stand til å opprettholde riktig spenning på drivremmen, og dermed den anstrengte handlingen fører til en pipelyd. Finn strammer med hjelp fra din tørketrommel manuell, om nødvendig. Når det er på visning, kan du prøve å slå hjul. Hvis bevegelsen føles tvunget og det er ledsaget av en høy-pitch lyd, erstatte hele komponenten. I noen tilfeller kan en defekt strammer også skade drivremmen. Hvis beltet har sprekker eller fiber som viser gjennom, må den byttes ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/en-maytag-torketrommel-med-et-hoyt-og-pipelyd/ "

相关文章!
 • Problemer med en Maytag tørketrommel Ikke Oppvarming Problemer med en Maytag tørketrommel Ikke Oppvarming
  - 阅 0

  Det finnes en rekke forskjellige problemer som kan oppstå med modeller av Maytag tørkere resulterer i at de ikke oppvarming og tørking av klær på riktig måte. En rekke deler kunne ha ødelagt eller blitt slitt ut i løpet av den tiden du har brukt tørk

 • Hvordan endrer jeg Belt på My Maytag tørketrommel?
  - 阅 0

  Maytag tørketrommel krever lite vedlikehold for å vare i mange år. Bare holde tørketrommelen ren og fri for støv er ofte nok. Tørketrommel belter slites ut over tid og kan også bryte uten forvarsel, uansett hvor godt du vedlikeholdt tørketrommelen. N

 • Maytag tørketrommel vent Krav Maytag tørketrommel vent Krav
  - 阅 0

  Lufting din Maytag tørketrommel er skikkelig viktig for den totale apparatet totale sikkerhet og effektivitet. Utilstrekkelig ventilerte tørketrommel bruker mer energi og drive mindre effektivt enn de med riktig installert ventilasjonssystemer. Funks