Amopage

En liste over mindre trafikk brudd i Georgia

- Views 0
Advertisement

En liste over mindre trafikk brudd i Georgia


Under kapittel 6 tittel 40, viser Georgia koden sin "Uniform Rules of the Road" --- trafikkreglene der sjåfører i delstaten Georgia er pålagt å følge. Mindre trafikk brudd vanligvis bære en bot som skal betales og eventuelt tildeling av poeng for å førerkort.

Trafikkskilt, signaler og merking

Førere må alltid adlyde elektroniske trafikkutstyr til alle tider. Kjøre på rødt lys eller ulydig jernbaneoverganger regnes som en forseelse trafikk krenkelser. Fotgjengere har alltid forkjørsrett, selv om de går over skjæringspunktet i strid med en "ikke gå" indikasjon. Blinkende røde lys betyr sjåføren må stoppe som om han så det på stoppskilt. Blinkende gult lys indikerer føreren må vike når man krysser skjæringen, men er ikke nødvendig å stoppe. Det er en forseelse for alle å plassere en markering eller signal i kø fører andre til å tro at han er en person med autoritet.

Passerer, Etter altfor tett og Kjøring på høyre side

Sjåfører i Georgia må kjøre på høyre side av veien. Drivere er tillatt å passere på venstre så lenge den venstre kjørefelt er godt synlig og fri for motgående trafikk. En sjåfør kan bare passere på høyre side av et kjøretøy om at kjøretøyet er å lage en venstre sving, og skulderen er bred nok til å romme bredden av to biler. Kjøretøy må reise med nok avstand bak en annen bil, for å tillate en tredje redskap for å passe på det uten problemer.

Forkjørsrett

Når to biler angi et kryss på samme tid, skal bilen på venstre gi til sjåføren til høyre. En driver svinge til venstre, skal gi etter for eventuelle andre sjåfør som kommer i motsatt retning. Et kjøretøy som ønsker å krysse en kjørebane må vike for alle andre kjøretøyer allerede kjører på veien måte i begge retninger. Som alltid, utrykningskjøretøy har forkjørsrett i enhver situasjon. Brudd på rett måte reglene vil føre til et minimum bot på $ 250 og en forseelse overbevisning (som i 2011).

fotgjengere

Sjåfører i Georgia må alltid vike for fotgjengere, selv om fotgjengere er i strid med en krysset signal. Dette inkluderer alle blinde og funksjonshemmede fotgjengere. Fotgjengere er ikke tillatt å reise Georgias veier hvis de er beruset og kunne få en bot på opptil $ 500 (som i 2011). Haiket er uttrykkelig forbudt også.

Snu, Signalering og Starting

Høyre hånd svinger må gjøres så nært som mulig til kanten av veibanen. Venstre svinger må gjøres fra den ekstreme venstre kjørefelt. U-svinger er forbudt i enhver situasjon hvor føreren setter andre i fare eller kjøreforholdene er slik at føreren ikke kan muligens fastslå risikoen forbundet med turn. Blinklys må brukes til enhver tid.

farts~~POS=TRUNC

Straffen for fartsovertredelse varierer på hvor fort du er ute og reiser i overkant av fartsgrensen. Georgia fartsgrenser er 30 mph i noen boligområdet, 35 km / h på en unpaved fylkesvei, 70 km / h på den føderale interstate systemet, 65 km / h på motorveier i høye urbaniserte områder og fysisk delt motorveier og 55 mph i alle andre steder. Overtredelser som overdrevet bryter fartsgrensene vil bli merket som en "super speeder" og alle midler fra sine farts brudd vil bli donert til traumer barnehager rundt Georgia. En "super speeder" er en fanget reiser 85 mph eller høyere i alle områder av Georgia.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/en-liste-over-mindre-trafikk-brudd-i-georgia/ "

相关文章!
 • Definisjon av en kriminell trafikk brudd Definisjon av en kriminell trafikk brudd
  - 阅 0

  Behandles som kriminelle lov tilfeller, kriminelle trafikk brudd har obligatoriske setninger og gjerningsmannen kan miste sin frihet i stedet for å betale en bot, ifølge advokat søkenettverket. Criminal trafikk brudd En kriminell trafikk brudd er en

 • Er en DUI Ansett en trafikk brudd på applikasjoner? Er en DUI Ansett en trafikk brudd på applikasjoner?
  - 阅 0

  En trafikk brudd er et brudd på lokale og statlige lover motorkjøretøy. Mindre trafikk brudd inkluderer ting som parkeringsbøter, fartsovertredelse og ødelagte baklysene. DUI betyr kjører under påvirkning av narkotika, alkohol eller reseptbelagte med

 • Definer en Minor trafikk brudd Definer en Minor trafikk brudd
  - 阅 0

  Trafikk lover eksisterer for å fremme trygge kjørevaner og reformere dårlige drivere. Polititjenestemenn er delegert plikten til å patruljere gatene i et forsøk på å oppdage eventuelle overtredere av trafikkregler. Mindre trafikk brudd En "trafikk br