Amopage

En liste over Deprimerte tegn i litteratur

- Views 0
Advertisement

En liste over Deprimerte tegn i litteratur


Litteraturens verden er fylt med mørke historier og mørke karakterer, menn og kvinner som sliter med depresjon, fortvilelse, og mørket i sin egen sjel. Somehow alt dette mørke appellerer til et segment av den litterære verden. Med utbredelsen av depresjon i Amerika i dag, det er glødende interesse for disse tegnene i litteraturen som sliter med depresjon. Den store CS Lewis sa en gang at "Vi leser å vite at vi ikke er alene." Kanskje hans innsikt hjelper oss å forstå USAs fascinasjon med deprimerte tegnene i den litterære verden.

Hamlet

"Å være eller ikke være," tenkte Hamlet. "Det er spørsmålet." Hamlet bruker helheten av stykket fengslet i sine egne stadige negative tanker. Enten fokuserer for mye på sin nylig avdøde far og konge, maser om sin mors valg av en annen mann, eller vurderer sin egen selvmord, Hamlet stiller mange av de klassiske symptomene på depresjon.

Johnny Wheelright i "En bønn for Owen Meany"

Fortelleren i John Irving klassiske prep-school episke "En bønn for Owen Meany" er omtrent like deprimert en person som du vil støte på i moderne litteratur. Han mister sin mor i hendene på hans beste og eneste barndomsvenn i en fluke ulykke og hovedsak aldri opp igjen. Han mister evnen til å lage enkle beslutninger og å ta selv de mest nødvendige tiltak. Han spinner og spinner over de samme deprimerte tanker fra den tiden han er 10 rett gjennom romanens slutt når han er i 50-årene. Han lever hele sitt liv som passivt som "Joseph," Irving henvisning til Jesu jordiske non-far, som spiller ingen rolle av betydning i fødsel og Jesu liv.

Salinger er Holden Caufield

Den problemfylte tenåringer fra Salinger klassiske "A Catcher in the Rye", Holden Caulfield, bor i den mørke natten av hans sinn. Hans depresjon tar alle slags former i romanen, fra voldelige utbrudd, skrikende anfall, og flunking ut av skolen etter skoletid til de mer fysiologiske symptomer på konstant hodepine, kvalme, og enda noen besvimelser.

Daisy Buchanan fra "The Great Gatsby"

Mens den vakre, rike Daisy Buchanan kan jenta den stase Jay Gatsby drømmer, hun klarer å manifestere flere av de vanligste symptomene på depresjon gjennom Fitzgeralds roman. Først er hun den kvinne som tilsynelatende har alt fra herskapshus på vannet til all-American idrettsutøver mann, og enda hun er kronisk lei og skuffet. Hun drikker for å drukne sine følelser, jukser på ektemannen hele tiden, men vil ikke forlate ham, og er utsatt for tagal stemninger og perioder med komplett passivitet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/en-liste-over-deprimerte-tegn-i-litteratur/ "

相关文章!
 • Hvordan skrive Karakterisering Papers Hvordan skrive Karakterisering Papers
  - 阅 0

  Tegn er et viktig element i fiksjon. I de fleste studier av litteratur, vil du bli forventet å være i stand til å forklare karakterisering. Karakterisering er hvordan forfatteren presenterer tallene i historien. Karakterisering ikke bare stole på fys

 • Hvordan minnes på en Death Anniversary Hvordan minnes på en Death Anniversary
  - 阅 0

  Husker en kjær eller familiemedlem på årsdagen for deres bortgang kan bidra til å holde hans minne levende for deg og din familie. Det finnes en rekke måter du kan huske personen og minnes dem på årsdagen. Velg hvilken metode som er mest meningsfullt

 • De Litterære Prinsipper for den neoklassiske Age De Litterære Prinsipper for den neoklassiske Age
  - 阅 0

  I det 17. og 18. århundre, den neoklassiske Age aktet og etterlignet prinsippene for gamle greske og romerske kunst og litteratur. I tillegg er nye ideer om naturen yret skriftlig. Kritikere og forfattere verdsatt tilbakeholdenhet i uttrykk og ideen