Amopage

En handleliste for en ny leilighet

- Views 1
Advertisement

En handleliste for en ny leilighet


En av de vanskeligste tingene om flytting er å måtte fylle en tom kjøleskap. I en bodde i hjemmet, folk tar for gitt at så mange grunnleggende matvarer er alltid innen rekkevidde. Likevel, tenke på å flytte som en sjanse til å starte på nytt, ikke bare med hjemme, men med matforsyning. Et kjøleskap uten at nesten tom krukke med sennep stirrer på deg vil komme som en forfriskende syn.

Staples

Laste opp på basismatvarer som du bruker nesten hver dag, for eksempel melk, frokostblandinger, smør og brød. Å ha ingrediensene for en frokost vil gjøre ditt første morgenen hyggelig. Også kjøpe de stifter som du trenger for å lage mat og årstid andre matvarer, for eksempel olje, eddik, salt, pepper og sukker. Til slutt, hvis det er visse krydder du bruker ofte, for eksempel ketchup, sennep, relish, majones eller varm saus, sørg for at du er godt utstyrt. Peanøttsmør er også et vanlig innslag.

Hermetikk og pakket mat

Å ha en rekke pakket og pre-laget mat rundt er nøkkelen for en ny leilighet. Med all den tiden det tar å sette opp, kan du ikke ha en sjanse til å lage et skikkelig måltid for en stund. Laste opp på sunne frosne middager. Hermetisert matvarer, for eksempel bønner, pasta og grønnsaker gjør for en rask middag når du er i en hast. Frosne grønnsaker og pommes frites er også bra for et måltid i en klemme, som er hermetisert tunfisk og kjøtt.

Produsere

Ingenting hjelper deg å holde sunn og god følelse som råvarer. Laste opp på frukt som du kan spise med liten eller ingen forberedelse, som epler, appelsiner, bananer, pærer og druer. Kjøp noen mer eksotiske frukter, for eksempel ananas, cantaloupe og jordbær, i tilfelle venner stikke innom og du føler for å kaste sammen en rask og imponerende snack. Friske grønnsaker er også ideelt å ha på hånden. Plukk opp noen løk, gulrøtter, brokkoli, salat, tomater og alt annet du tror du kan spise.

snacks

Fremfor alt, snacks er de mest allsidige og trøstende matvarer for å ha rundt når bli avgjort i en ny leilighet. Potetgull og kjeks er alltid nyttig å ha tilgjengelig, eller pretzels og pita chips som et sunnere alternativ. En boks med kjeks er bra for servering til selskapet og vil holde i lang tid. Nøtter, for eksempel mandler eller cashewnøtter, foreta en rask matbit full av protein. Kjøp noen kjeks og dip for et raskt måltid i en klemme.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/en-handleliste-for-en-ny-leilighet/ "

相关文章!
 • Er Leilighet Leieavtaler dischargeable i kapittel 7 konkurs?
  - 阅 0

  Leilighet leieavtaler er en type tvangs kontrakt; Derfor, hvis du filen et kapittel 7 konkurs og bestemmer seg for å avvise leieavtalen, kan du lade tilbake husleien som du skylder på det tidspunktet du arkivert. Kapittel 7 Utslipp Kapittel 7 konkurs

 • Hvordan du skal se etter § 8 Leilighet oppføringer Hvordan du skal se etter § 8 Leilighet oppføringer
  - 阅 0

  Ikke alle utleiere er pålagt å delta i § 8 kupong program. Noen ganger kan det være vanskelig å finne § 8 leilighetsoppføringene; du kanskje trenger litt tid til å se gjennom alle oppføringer, men det er ikke mye vanskeligere enn å lete etter en vanl

 • Slik registrerer du en Lease for en leilighet
  - 阅 0

  Det er romslig, har rikelig med skap og er i en flott beliggenhet - Dere har funnet leiligheten du drømmer om. Nå er alt du trenger å gjøre er å registrere leieavtalen. Men før du registrerer ditt navn på den stiplede linjen, er det et par ting du må