Amopage

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

- Views 2
Advertisement

Både duct tape og elektrisk tape er ofte brukt for vanlige hjem reparasjoner, men de to skal ikke byttes. Hver av disse båndene har sine egne unike egenskaper og bruksområder; bruke dem på riktig måte vil sikre holdbarhet og redusere farene.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

Egenskaper

Elektriske tapen er laget av polymerer og gummi. Tape er et klebemiddel fiberbasert bånd bestående av vinyl- forsterket med stoff.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

fordeler

Begge kassetter gir fleksibilitet og styrke, og kan lett bli funnet på jernvareforretninger, Oppussing sentre, butikker og enda noen stoff butikker.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

effekter

Elektriske tapen er vanntett og tåler ild, noe som gjør den ideell for elektriske reparasjoner. Duct tape kan brenne; I tillegg, fordi dens klebende egenskaper forringes etterhvert, kan den løsne, blir mindre vanntett.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

Advarsel

Selv om det er flammehemmende og vil ikke ta fyr, kan elektrisk tape smelte. Fordi det kan brenne, bør ikke brukes duct tape for elektriske reparasjoner.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

Fun Fact

På grunn av sin styrke, holdbarhet og brukervennlighet i form av reparasjoner, har duct tape blitt brukt av NASA på flere romferder, inkludert Apollo 13 og Apollo 17.

Elektrisk Tape Vs. duct Tape

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/elektrisk-tape-vs-duct-tape/ "

相关文章!
 • Kan jeg bruke elektrisk tape til å dekke Wire i en Range? Kan jeg bruke elektrisk tape til å dekke Wire i en Range?
  - 阅 0

  Ulike deler av gass eller elektriske komfyrer utsette ledninger til forskjellige ekstreme temperaturer. Enkelte typer elektriske tape overleve temperaturer i områder som inneholder kontrollkretser, men det samme båndet vil ikke vare i en høy temperat

 • PVC Vs. Vinyl kaldt vær Elektrisk Tape PVC Vs. Vinyl kaldt vær Elektrisk Tape
  - 阅 0

  Kaldt vær elektrisk tape er en type isolasjonstape som brukes til å pakke inn rør og elektriske ledninger. De to hovedtyper av kaldt vær elektrikertape er PVC (polyvinylklorid) og vinyl. Selv om begge typer bånd tjener lignende, har de forskjeller so

 • Elektrisk Tape Sikkerhet Elektrisk Tape Sikkerhet
  - 阅 0

  Elektrisk tape brukes for to forskjellige formål. Isolasjons elektrisk tape er ofte brukt til å fikse moderate skrubbsår eller problemer i tykkere strømledninger. Elektrisk varmekabel, på den annen side, blir brukt til å holde vannrør fra frysepunkte