Amopage

Eksotiske kjæledyr lover i California

- Views 1
Advertisement

Eksotiske kjæledyr lover i California


Noen stater tillater sine borgere å eie nesten alle typer eksotiske kjæledyr. Til sammenligning er California en av de strengeste landene vedrørende regulering av vill og eksotiske kjæledyr eierskap. Staten forbyr privat eierskap av et bredt utvalg av dyr, insekter og fisk som er truet eller en trussel mot jordbruk eller mennesker. Lokale lover i mange California byer og fylker ytterligere begrense og regulere eksotiske kjæledyr eierskap.

Generelt Regulering av eksotiske kjæledyr

California forskrifter klassifisere eksotiske dyr, de normalt ikke tamme i California, i to hovedkategorier - velferds dyr og skadelige dyr - og forby folk fra å eie dem som kjæledyr. Staten forbyr import, transport eller ha eksotiske dyr med mindre du innhente tillatelse fra Department of Fish & Game, og tillatelser er sjelden gitt. Ifølge Coral Henning, direktør for Sacramento Law Library, er tillatelser utstedes ikke å importere eller eie noe vilt dyr for kjæledyr formål. De er bare gis til personer eller institusjoner for begrensede formål som forskning, utstilling i dyreparker, eller bruke i filmen eller TV-bransjen. Disse show-business dyrene blir holdt i strengt regulerte tilfluktsrom.

Regulering av truede Velferds Dyr

Velferds dyr er forbudt som kjæledyr for å hindre deres utarming som art, og for å beskytte dem mot potensiell misbruk av hundeeiere som ikke er villig eller i stand til å ta vare på dem. Velferds dyr inkluderer elven oter, aardvarks, elefanter, neshorn og kameler. Så selv om du bor i Californias ørkenområder, kan du ikke holde en kamel i innhegningen til bruk som transport.

Regulering av farlig Skadelige Dyr

Skadelige dyr er definert under lovene i California som de som truer andre innfødte dyrelivet, jordbruksprodukter eller offentlig helse og sikkerhet. De omfatter ravn, gribb, aper, sjimpanser, flaggermus, ulver, løver, tigre, leoparder, bjørner, gigantiske padder, alligatorer og maurslukere. Du kan eie slike vill og ofte farlige dyr i en rekke andre stater, men ikke i California.

Regulering av fylker og byer

Mange California byer og fylker har sine egne lover som regulerer eksotiske kjæledyr, som kan være strengere enn statlige lover. Sjekk alltid lovene i ditt land, selv om du tror du kan kvalifisere for en stat tillatelse. I Orange County, for eksempel, du ikke bare trenger et statlig tillatelse til å eie et eksotisk kjæledyr, men også et fylke lisens for en vill, eksotisk, farlig eller ikke-innenlandsk skapning. I tillegg har du å overholde fylke reguleringsplan lover. Byer kan ha sine egne koder som ytterligere regulerer eller begrenser eksotiske kjæledyr eierskap.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/eksotiske-kjaeledyr-lover-i-california/ "

相关文章!
 • Eksotiske kjæledyr lover i Maryland Eksotiske kjæledyr lover i Maryland
  - 阅 1

  Mange stater begrense hva slags kjæledyr folk kan eie, selge eller på annen måte bruke. Disse lovene forbyr generelt ikke bare utenlandske eller "eksotiske" arter, men de kan også plassere begrensninger på norske arter som ikke tamme eller anses

 • Hvordan ta vare på eksotiske kjæledyr Hvordan ta vare på eksotiske kjæledyr
  - 阅 0

  Før omsorg for et eksotisk kjæledyr, husk at alle dyr har unike kosttilskudd og boligbehov og ikke alle veterinærklinikker vil se eksotiske kjæledyr. Lær hvordan du gjør undersøkelser og forberede veien videre før omsorg for et eksotisk kjæledyr med

 • Eksotiske kjæledyr lover i Arizona Eksotiske kjæledyr lover i Arizona
  - 阅 0

  Eksotiske kjeledyr virke som en god ide hvis du er en person med en rekke unike interesser eller en unik personlighet. Jada, alle kan ha en hamster, men kiddie pool i bakgården er full av alligatorer. Selv om dette kan høres ut som en god idé, er det