Amopage

Eksempler på foranstaltninger for Detaljister

- Views 13
Advertisement

Eksempler på foranstaltninger for Detaljister


Butikkene trenger for å opprettholde visse standarder for operasjon for å sikre stabilitet. For å gjøre dette, må en butikk overvåke forskjellige områder og problemstillinger slik styring kan rette opp eventuelle avvik. Kontrolltiltak er satt på plass for å fungere som en retningslinje for å bidra til å overvåke og vedlikeholde butikkmiljø.

Lagerstyring

Stock kontrolltiltak brukes til å overvåke inventar. Disse tiltakene inkluderer å ta opptelling av lager som det er levert og igjen i butikken for å sikre riktige beløpene er vedlikeholdt og redusere tap. Ved hjelp av salgsdata er et kontrolltiltak som gir informasjon om produktet bevegelse og trender for en gitt tidsperiode.

Tyveri

Tiltak å redusere stjålne varer ta ulike former. Sivilkledde etterforskere patruljesalgs gulv i store butikker eller sentre som varehus eller kjøpesentre. Skjulte eller synlige kameraer blir brukt til å overvåke områder av butikken som salgsrepresentanter ikke kan overvåke på en konsistent basis. Elektroniske koder kan festes på klær eller videoer som kan utløse en alarm hvis varen passerer gjennom en detektor før merket er fjernet eller deaktivert. Stengte tilfeller brukes til å sperre tilgangen til dyre eller høy risiko elementer, for eksempel sigaretter, verktøy, parfyme eller elektronikk. Kabler eller hengeren låser som krever hjelp av en megler for å fjerne elementet fra sokkelen brukes med klær, elektronikk, våpen eller små-kardet elementer.

Helse

Ulike kontrolltiltak brukes av butikkene som arbeider med matvarer. Disse kontrollene omfatter forsvarlig håndtering av matvarer for å sikre kvalitet og sikkerhet. Inspeksjoner av butikkene ved helse inspektører eller ledende ansatte er et kontrolltiltak for å sikre etterlevelse. Andre helse kontrolltiltak omfatter retningslinjer og opplæring i riktig bruk av utstyr og protokoller for krisesituasjoner. Noen eksempler på OSHA Retningslinjene finnes i HMS-datablad.

medarbeidere

Butikker bruke ulike kontrolltiltak for ansatte. Disse inkluderer tidskontroller ledelse, for eksempel timelister og arbeidsplaner. Opplæringsprogrammer er en metode som brukes til å kontrollere hvordan ansatte kommuniserer med kunder. Arbeidslister eller diagrammer kontroll ferdigstillelse av spesifiserte oppgaver innenfor en tidsramme.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/eksempler-pa-foranstaltninger-for-detaljister/ "

相关文章!
 • Bankavstemming Eksempler Bankavstemming Eksempler
  - 阅 3

  Bankene har gjort lån så tidlig som 2000 f.Kr., og Bank of Barcelona i Spania, var den første til å tilby grunnleggende banktjenester slik vi kjenner dem i dag. Siden disse tider, har journalføring utviklet seg til å møte behovene til et mer kompleks

 • Marketing Mål Eksempler på en Trucking selskapet Marketing Mål Eksempler på en Trucking selskapet
  - 阅 5

  Lastebil selskaper flytter et bredt spekter av varer på verdens veier, kobler produsenter, distributører, forhandlere og sluttbrukere i en kontinuerlig syklus for henting og levering. Som tjenesteleverandører, deres markedsføring mål dreie seg om å b

 • Eksempler på positiv forsterkning i klasserommet Eksempler på positiv forsterkning i klasserommet
  - 阅 3

  Ved å tilby elevene positiv forsterkning i klasserommet, øker du sannsynligheten for at studentene skal gjenta visse problemer. Timing og levering er nøkkelen i å forsterke ønsket atferd. Armeringen må være alderstilpasset, på studentnivå fungerer, e