Amopage

Egnede beholdere for Container Gardens

- Views 0
Advertisement

Ideen om å dyrke grønnsaker, urter og blomster i containere er ikke ny, og for byfolk som mangler grunnlag for en vanlig hage, er det en idé som aldri blir gammel. Containere kan være like hjemme på et tak eller på et sted inne i et hus eller en leilighet som får tilstrekkelig sollys. En beholder kan være laget av mange forskjellige materialer, herunder tre, metall, plast, leire og betong. Det må være dimensjonert i henhold til hvilke typer planter du ønsker å vokse i det, og det må ha dreneringshull.

Egnede beholdere for Container Gardens

container Materialer

Beholdermaterialer kan være porøst, ikke-porøst eller midt i mellom. Porøse materialer tendens til å miste vannet raskere og er best for planter som foretrekker tørr jord. Leire og betong er eksempel på porøse materialer, mens plast og metall er ikke-porøs. Tre er et eksempel på et semi-porøst materiale; porøsiteten til en tre beholder avhenger i noen grad av treslag og til noen av tykkelsen av treet. Hver beholder materiale har fordeler og ulemper:

Clay - Mange beholder gartnere bevege til terra cotta potter - de er slank, blande med nesten alt og gir god drenering. De er brytbare, skjønt, og er ikke egnet på steder med temperaturer under frysepunktet, fordi de har en tendens til å sprekke.

Plast - lett og billig, vinyl og andre typer plastbeholdere kan støpes inn i en rekke former med eller uten håndtak for å lette transport. Plast blir sprøtt som det aldre, men spesielt hvis det er i direkte sollys. Polyuretanskum - som er relatert til plast - er like lette og varer nesten evig, selv i sollys. Det kan bli formet og farget for å ligne leire, betong og andre mye tyngre materialer.

Betong - Cast konkrete potter er lett tilgjengelig og enkel å lage selv, og de renne samt leire potter. De er tunge skjønt, og store de er vanskelig å manøvrere. Du kan ha problemer med å sette en stor betongbeholder eller en skikkelig drenering base, og hvis du ikke gjør det, overflaten under kan raskt råtne.

Wood - Du kan lage en beholder av nesten alle typer tre, men noen typer råtner raskt og vil ikke vare mye lenger enn noen få vekstsesonger med mindre du line dem med plast. Redwood og sedertre er råte motstandsdyktig og gjøre de beste materialer for beholdere av tre. Unngå å lage en beholder fra hvilken som helst type trykkimpregnert trevirke. Even "jord-safe" typer inneholder kobber, som kan lekke inn i jord og skade plantene dine.

Metall - Foruten det faktum at det ruster, metall leder også varme, og temperaturen inne i en metallbeholder kan svinge raskt. For å dra nytte av sjarmen av en kobber eller messing beholder, det innvendig med plast for å beskytte planterøttene fra skade.

Størrelse er viktig

Størrelsen på beholderen du trenger avhenger av hva du har tenkt å vokse i det, men generelt, større er bedre. Jo mer plass du sørge for røttene å vifte ut, jo sunnere planter vil bli. Hvis du ikke har plass til en stor container, gjøre noen undersøkelser før du planter å unngå skuffelse. For eksempel en urt som vanlig salvie (Salvia officinalis) - flerårig i sone 5 til 8, årlig i sone 9 - er en god beholder plante, men det er behov for plass og vil ikke trives i en mindre potten.

Beholdere må gi Drenering

Hvorvidt et potten er laget av et porøst eller ikke-porøst materiale, må det tillate vann å renne eller jord vil bli vasstrukken, noe som fører til plantesykdommer. Hullene skal være på bunnen av beholderen, og du kan bore dem selv, hvis det er nødvendig. Noen ganger er det best dersom dreneringshull er på sidene beholder nær bunnen. Dette gjør det mulig for beholderen å renne selv om det er å sitte på en flat, ikke-porøs overflate.

,

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/egnede-beholdere-for-container-gardens/ "

相关文章!
 • Hvordan finne Beholdere for din hjemmelagde skjønnhetsprodukter Hvordan finne Beholdere for din hjemmelagde skjønnhetsprodukter
  - 阅 0

  Du kan lage din egen hjemmelagde skjønnhetsprodukter for å spare penger eller rett og slett slik at du vet nøyaktig innholdet i produktene. Hold dem for deg selv eller dele dine varer med venner. Hjemmelagde skjønnhetsprodukter gjøre gode gaver til k

 • Container Gardens for innendørs Container Gardens for innendørs
  - 阅 0

  Sett en plante i en pott, sette potten ved vinduet og du har begynnelsen på din egen container hage. Selvfølgelig blir prosessen mer komplisert som du legger blomster og grønt, men resultatene er verdt innsatsen. Potteplanter er ikke bare vakre å se,

 • Plikter og ansvar av en utslipps Operator Plikter og ansvar av en utslipps Operator
  - 阅 2

  Avfallsoperatører bidra til å holde nabolag rent av avfall og nekte. I tillegg til å bruke tunge maskiner, operatører utføre oppgaver som reduserer miljøpåvirkningen av søppel ved å avlede visse typer avfall til gjenbruk. Tungt maskineri og kjøretøy