Amopage

Effekter av Weather på satellitt Internett

- Views 0
Advertisement

Fordi satellittsignaler må reise gjennom atmosfæren og i bane, vil uvær nesten alltid har potensial til å påvirke hastigheten og integritet av Internett-tilkoblinger basert på dem. Visse typer vær er spesielt sannsynlig å bremse tilkoblinger, men de fleste leverandører si totalt tap av tilkobling bør ikke forekomme.

Typer Satelittmottakere

Selv om de fleste leverandører bruker de vanlige 18-tommers retter, enkelte leverandører bruker lavere frekvensbånd som krever større parabolantenner for å motta data. De bruker lavere frekvensbånd fordi de er mindre påvirket av dårlig vær enn høyfrekvente satellitt-tilkoblinger.

Enveis Tilkoblinger

Enveis satellitt Internett-forbindelser redusere effekten været har på sammenhengen fordi alle opplasting (sending av data fra en datamaskin til Internett) skjer over et land linje ekstern tilkobling. Denne metoden vil imidlertid binder opp en telefonlinje.

Normal nedbør

De fleste normal nedbør bør påvirke satellitt internett hastigheter minimal, om i det hele tatt.

Vinter

Vintersesongen kan være det verste for satellitt brukere. Snø og is akkumulering kombinert med ekstremt lave temperaturer kan fryse fatet og blokkere signalmottak.

Vind

Vinden vil trolig også påvirke satellitt Internett-bruk. Fordi retter en tendens til å bli formet konkavt, montert høyt og plassert utenfor, de har også en tendens til å ta en god del vind, noe som potensielt kan føre dem til å miste justering til sine satellitter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/effekter-av-weather-pa-satellitt-internett/ "

相关文章!
 • Kan du spille spill på satellitt Internett? Kan du spille spill på satellitt Internett?
  - 阅 0

  Satellitt-baserte Internett-tjenesten er en flott online alternativet, men det kan hemme seriøse spillere, avhengig av valg av spillet. Satellitt gir mer båndbredde å bruke, men den har et problem med ventetid, noe som er et mål på hvor lang tid det

 • Hvordan øke Satellitt Internet Speed Hvordan øke Satellitt Internet Speed
  - 阅 0

  Satellitt Internett er et raskere alternativ til oppringt hvis du bor i et landlig område. Selv om du kanskje oppleve tregere Internett-tilkoblinger i forhold til DSL eller kabel Internett. Dessverre er det lite du kan gjøre for å øke satellitt Inter

 • Hvordan å teste min Satellitt Internet Speed ​​gratis
  - 阅 0

  Satellitt Internett er en høyhastighets alternativ for de som ikke har tilgang til DSL eller bredbånd kabel. Ulempene er at du vanligvis har å leie utstyr, og det er dyrere enn andre alternativer. Utstyret du trenger er heller ikke den typen du kan s